se video 1                                                                 se video 2                                                                 se video 3

B 1950 sejrer i kortorgie

 

Kejser Tarp Arena lagde græs til åbningen på forårets turnering, og B1950 tog imod Hammelev.

 

Op til kampen var der meget spænding angående den nye videosektion der blev indviet med succes under dagens kamp, hvor flere nøglesituationer er fanget på livetv og diverse billeder findes også herunder.

 

B1950 skulle vinde dagens kamp hvis man ville spille med i toppen og fra start satte B1950 på kampen, med gode pasninger og hurtigt spil.

Første mål kommer efter et kvarters spil, og der var her tale om et perlemål fra Birdie Bro. Fra en spids vinkel curler han bolden over muren og op i det nærmeste hjørne, en sand lækkerbisken fra anføreren. B1950 var ikke færdig med det offensive spil, og B1950 brænder en stor chance da Schønne brænder en friløber til Træners store ærgelse (den kan ses i videosektionen). Det skulle senere vise sig at der blev brændt en endnu større chance. Først gør Figo det han er bedst til og landskendt for, nemlig at heade et hjørnespark i mål. Helt oppe i krydset sætter han den, et af Figos bedste mål i karrieren. Blot 5 min senere får han så chancen for at blive dobbelt målscorer, men han brænder en helt utrolig chance. 2 meter fra målstregen, ingen modspillere, ingen målmand bare en simpel inderside skal der til, men til samtliges forundring sparker Figo til bolden, så den ryger tilbage ud i feltet. En sand direktør som også kan ses i videosektionen, og Træner var efterfølgende chokeret og kunne ikke tro sine egne øjne. Hammelev spillede mere svinsk end hvis B1950 havde stillet op med 6 Lars Træner og 5 Kenny Nickelmann på holdet, og det blev til hele 5 gule og 1 rødt kort i kampen til Hammelev. Det røde kort kan ses i das videosektion, på et tidspunkt hvor Hammelev allerede er reduceret til 9 mand bliver X-Kapitän halal-slagtet af en Hammelev spiller og må den tunge tur i bad (rote kart).

 

2. halvleg blev en frygtelig omgang indianerfodbold, hvor B1950 spillede som en flok individualister og derfor bliver 2. halvleg hurtig sprunget over, da der ikke var meget positivt at tage med her. B1950 vinder dermed 2-0 og hopper et par pladser op i tabellen. Næste kamp er ude mod Haderslev, en kamp B1950 skal vinde, men hvor Lars Træner har et hav af skader og afbud, så POSEN skal rystes godt til denne kamp.

 

B1950-Hammelev 2-0 (2-0)

Mål: Birdie Bro og Figo

MOM: Schønne