B1950 Ultras


El Presidente
Manden som er officiel præsident i B1950 Ultras, går under dæknavne som Bomber Bo og El Presidente. Han er manden som arrangerer møder inden kampene og dirigerer slagsangenes gang og er manden som tager ansvaret for de interviews B1950 Ultras stiller op til.
Han er en dybt respekteret mand overalt i landet, og der findes stort set ingen som ikke kender El Presidente, hvis der alligevel gør, er de nogle rævgafe. Derudover er han B1950 Ultras svar på Bedstemor And, da han hygger om drengene som vært ved pokeraften.
 
 
Bomber Bugslag
Den tidligere storspiller, som nu ”nøjes” med at være aktiv medlem i fangruppen. Dog figurerer han som sikker topscorer i Serie 6. Han er manden bag teksten til slagsangene, og han er også manden bag diverse redskaber der bruges under kampene, herunder romerlys og skænke. Derudover er han udstyret med en sangstemme som slår benene væk under modstanderne og efter 4-5 shots boksevand (snaps) vil man ikke møde og provokere denne mand da man så ender i en kiste.
 
 
Haugaard
Haugaard rolle i B1950 Ultras er meget lig med Casper Christensens rolle i klovn, Hougård er nemlig så vigtig at han kun skal sørge for en ting, nemlig bare at møde op med hans vidunderlige stemme og sit farlige ansigtsudtryk. Han er sammen med Bomber Bugslag de mest lydhøre under kampene, og adskillige modstandere med langt faggothår, har forladt kampen med mareridt efter den personlige hetz fra mr. Hougård. Når der bliver samlet sammen til en megafon, er det allerede blevet besluttet at Hougård får patent på denne.
 
 
Mikkel P.
Mikkel P. er som regel manden bag kørsel til awaykampene. Nogle mener dette er den eneste grund til han er med i B1950 Ultras, men der tager man grueligt fejl. Han er nemlig en sand mester i at få markedsført B1950 Ultras, hvor han via store medier som Tinglev Ugeavis og The Sun efterhånden har fået B1950 Ultras på landkortet.
Mikkel P. er også manden som er udset til at styre stortrommens rytme, når den bliver købt. Både spillertruppen og B1950 Ultras vil samle sammen til en stortromme, og den tidligere musikant kan dermed komme i sit sande element, da Mikkel P. er synonym med samba, rytmik og elegance.
 
 
B1950 Ultras har et par aspiranter også, som blev set til sidste hjemmekamp.
Disse får lige et par linjer med på vejen også, og et held og lykke med optagelsesprøven.
 
Dennis ”Kohberg” Peberspray
Dennis er mest kendt som solid back i Serie 6, hvor han laver fremragende mål i begge ender af banen. Han er dog pt. på prøve som kommende B1950 Ultras medlem, hvor han i sin debut viste lovende takter ved konstant at have en kold øl inden for rækkevidde og synge med på sangene.
 
 
Søren Nissen
Søren Nissen er en spiller med et suverænt højreben, hvilket vi så alt til i Serie 6 kampen mod Hjordkær hvor han på akrobatisk vis halvflugter en utagelig bold i nettet. Der blev straks draget paraleller til Zidanes mål i CL-finalen 2002, dog med Nissens mål som det bedre.
Hans debut i B1950 Ultras startede fint, men sluttede med et brag, da han blev smittet med den frygtede sygdom H1N1 (svineinfluenza) en lørdag aften til spillerfesten kl.19.35.
Han er dog stadig en person som er en mulighed for B1950 Ultras har El Presidente udtalt.
 
 
 
 
Officielle slagsange:
 
  
Bolderslev Ultras
are going to the top
Bolderslev I UEFA CUP!
(repeat)
 
 
Hash, coke og piller!
når Bolderslev de spiller!
(repeat x antal gange efter temperament)
 
 
Hvad skal vi med Bellevue
Bellevue, Bellevue
Hvad skal vi med Bellevue
Vi har Schønne!
 
 
Når Bolderslev
NÅR BOLDERSLEV
marcherer frem
MARCHERER FREM
når Bolderslev marcherer frem
så er vi ikke til at stoppe
når Bolderslev marcherer frem
(repeat)
 
 
El Presidente
du er mit livs kærlighed
El Presidente
du gør min kær’ste gravid
El Presidente
bare jeg var li’som dig!!
(repeat)
 
 
Bolderslev, Bolderslev Ultras
Shålå lå lå lå lå lå lå lå lå lå
Bolderslev, Bolderslev Ultras
Shålå lå lå lå lå lå lå lå lå lå
(repeat)
 
  
Om modstanderne:
 
 
Du ligner, du ligner, du ligner Sidney Lee!
Du ligner, du ligner, du ligner Sidney Lee !
(synges om langhåret faggot)
 
 
For Bolderslev
er vores by
vi går amok
så i må hellere søge ly
SØGE LY
igennem ild
IGENNEM ILD
igennem vand
IGENNEM VAND
vi går amok
for vi er holdets 12. mand
(repeat)


Presidente