Steffans Corner
se også Steffans Corner på: www.bt12.dk

B1950: en ny generation træder til


Foråret nærmer sig så småt sin spæde start, og mens nudisterne glæder sig til de snart kan springe nøgne ud fra skabet og svanse løs ude i det fri, kan os sportens folk glæde sig over verdens største og bedste sport, fodbold, er startet op overalt i den danske serieverden.


Dette gælder selvfølgelig også i den stolte sønderjyske klub, Bolderslev B1950, hvor man efter adskillige år under ledelse af koryfæet Lars ”Træner” Hansen har rykket sig fra et stabilt serie 5 hold til et tophold i Serie 4. I folkemunde gik Lars under navnet ”Rævgaf” både blandt spillere og tilskuere og selvom han havde bopæl i Tønder var han en mindre legende i B1950 pga. hans store arbejde med holdet og dets store fremgang. 2012 blev dog året hvor Lars valgte at søge nye græsgange da han ikke kunne afslå muligheden for at træne Sydvest U19 hold, hvilket må siges at være et skulderklap til Lars for hans kæmpe stykke arbejde i B1950, at Sydvest vælger at satse på ham som træner for deres dygtige U19 hold. Vi ønsker naturligvis Lars al mulig held og lykke med opgaven.

Men nu tilbage til det som det egentlig handler om, nemlig B1950. Med tabet af Lars skulle der selvfølgelig hentes en ny træner ind, og her smed bestyrelsen lidt af en bombe, da man hentede den tidligere spiller Daniel ”Dalle” Carstensen hjem til egen hule igen. Dalle som havde levet en tilværelse som spiller i Tønder har begrænset træner-erfaring, og spillernes helt store bekymring var derfor om han kunne styre store divaer som Jonas Schmiegelow, Rene Bugslag og Rasmus Salomonsen samt de lettere tossede spillere Dennis ”Katzen” Hansen, Johnny ”the evil” Kruse og Steffan ”Def” Hinrichsen, også kendt i folkemunde under navnet ”The trio from Rio”. Den evige sømand Carsten ”Hønsetyv” Haugaard samt B.S. adoptivsøn Esben Jørgensen står stadigvæk lidt i baggrunden og lurer, men har i første omgang sagt god for at følge holdet i tykt og tyndt.

Her en måned inden i opstarten må man sige at B1950 har forandret sig på mange måder. Fra at være et hold som under Lars var et utrolig stærkt kollektiv og levede mest på kontrabold, er skeen blevet lagt over i den anden hånd fra Dalles side, og man har nu besluttet at man fremadrettet vil være et hold med meget boldbesiddelse og mange små afleveringer og spille fodbold som selv Ruddi vil være stolt over.

Med 15-20 unge spillere til træning hver gang tegner det til at blive endnu en spændende sæson i B1950, og de to første træningskampe er allerede blevet spillet, her er det blevet til en 4-2 sejr og et 3-3 resultat, men tegningerne til et nyt B1950 hold er der allerede, da B1950 i begge kampe har været det dominerende hold og burde have fået fuldt udbytte af begge kampe. Dalles drenge kan være på vej mod noget stort, og det forjættede land Serie 3 kan måske være i år at de når dette, det kan kun tiden vise.Årets første træning afsluttet!!

Lørdag d. 1.Marts startede B1950 senior herre endelig op på udendørs fodbold efter mange ugers vinterferie, hvor der var historisk mange til indendørs fodbold i Bolderslev.

Benno var tidligt oppe, kl.9.00 for at få kværket kocken til den klare suppe der altid følger efter årets første træning.
Med 16-18 mand til første træning var fremmødet udemærket, men flere spillere ventes fremover. Mange af spillernes teknik var lig med Kedde Bandits, hvilket ikke behagede nogen, men de fleste ville bare ind og have den legendariske suppe og nogle skænks. Kl. 16.00 tog Lars Træner ordet, om hans forventninger for sæsonen, og at der skulle andre (kød)boller på suppen i år. Herefter fremførte Goos en bødekasse, så selv de store stjerner blev overraskede, og det forventes at der afholdes min. 2 spillerfester i år for det massive beløb, der må formodes at komme ind via bødeindtægter.

Med flere nye ansigter på senior holdet ser vi alle frem til en god og succesrig sæson, hvor folk forhåbentlig kan komme til tiden og i acceptabel tilstand, ellers bliver de studerende hurtigt fattige.


Steffanos Corner

PS. Hvis nogen ved hvor alle Underberg kapslerne er blevet af, må de meget gerne fortælle det.BREAKING NEWS!!!

Jeg kan nu med stolthed i stemmen annocere at fra og med 1. marts 2011 vil Steffans Corner igen blive vækket til live. Der vil nu blive skrevet om både kampe og træninger, og uheldige kommentarer og rygter vil se dagens lys, så pas på hvad i siger og gør, Steffans Corner vogter over jer alle og ingen kan føle sig sikre!

VI KAN SLÅ DEM ALLE SAMMEN HVIS VI VIL!


BREAKINS NEWS!!!

TV2News helikopteren er netop blevet set cirkulerer rundt over Kejser Tarp Arena i disse dage, hvor der er kommet en stor og overraskende nyhed frem: El Presidente er vippet af pinden som formand for B1950 Ultras! Meget svingende og utrofast opbakning er den primære grund til der blev indkaldt til et ekstraordinær møde, hvor der skulle findes den kommende El Presidente. Og med stemmerne 37-1 var der en klar sejr til ingen ringere end Carsten Haugaard!

Vi stiller nu live om til pressemødet, hvor Haugaard selv er til stede:

Journalist-so: Tillykke med titlen som kommende præsident i B1950 Ultras. Hvorfor blev det dig der vandt?

Haugaard: Jamen tak for det dit rævgaf. Før det første har æ gjort mojje for æ klub. (Tager en slurk af sin øl). For det andet fordi der skal andre kager på bordet i den her fanklub.

Journalist-so: Hvilke ændringer vil vi se i den kommende sæson?

Haugaard: For det første så vil vi være på plads til samtlige hjemmekampe, og vi vil arrangere busture til away-kampene. Også har vi fået fat i en megafon, så nu ka æ modstandere begynde og skie i æ bavs a skræk når vi kommer til kampene. Også arbejdes der i kulissen på nye slagsange.

Journalist-so: Hvad betyder det for dig at du nu har fået dit ønske om at styre showet opfyldt?

Haugaard: Jeg vil gerne takke mine forældre, min kune og min Punto for at de har gjort det muligt for mig at stå her i dag. Alle andre er nogle rævgafe og de får ik en krone. (tømmer en halv øl i en mundfuld).

Journalist-so: Carsten Haugaard, tak for interviewet.

Haugaard: Selv tak so, du skylder mig noget ***** (censureret af TV2News)

Hermed kan spillerne og klubben se frem til en ny sæson, med mindre kaos på tribunerne, og mere champagnebold på banen.
Vi vender stærkt tilbage efter opstarten med nye informationer om holdet

Indendørs fodbold: Sæsonen indtil nu

For de mange spillere som endnu ikke har været til indendørs fodbold kommer her en kort opdatering:

Indendørs fodbold i Bolderslev har aldrig været så dårligt besøgt som i denne sæson. B1950 "profiler" som Birdie Bro, X-Kapitän, Tim Skovmand og Figo har man endnu ikke set skyggen af fredag aften, mens de unge spillere pudser sambastængerne og tanker selvtillid.

I det hele taget har X-Kapitäns karriere i dette efterår været på kraftig retræte, da han først mistede anførerbindet til Birdie Bro, så mistede han straffesparkstjansen til Stefano, og på trods af at han skulle have været manden der stod for indendørs fodbold i denne sæson, har han nu også mistet dette erhverv til Carsten Goos. Det næste han mister bliver formentlig hans hus, som Johnny the Gut forlanger i pant for hans fine stykke arbejde hjemme ved Rene.

Netop Johnny the Gut har været en af få åbenbaringer i indendørs fodbold indtil nu, hvor han sammen med to andre spillere, Dennis Katzen og Stefano har knækket den hemmelige kode for succes i indendørs fodbold. Johnny fortæller således i et eksklusivt interview: Hvorfor fanden skulle mæ, Dennis eller Stefano da spille bolden til de andre boldmongoler, når vi kan tage bolden, drible en 3-4 mand også hamre den ind i kassen.

Tidligere bomber i ungdomsrækkerne, Schønne, har været skadet længe og er det stadig. Dog er han ikke mere skadet end at han flere gange har siddet og styret måltavlen og drukket tæt. Moralen er fandme ikke hvad den har været i B1950, en lignende situation havde været utænkelig for blot 10 år siden, hvor spillere som "Serie A Casse", Topper Harley og Asbjørn Jensen reagerede på Kejser Tarp Arena.

Lars Træner har naturligvis også været til en enkelt træning, hvor det ikke gik stille for sig. På blot et minut nåede Lars Træner at lave 4 tunneler på Små Just, men ligesom når man ser Kruse spille, det så godt ud, men førte ikke til noget som helst, hvilket blot et enkelt mål på en hel aften vidner om.

En gæstespiller har der såmænd også været, og han hed Thue Langfinger. Kassen med øl var naturligvis tom da han forlod hallen, men utroligt nok var samtlige punge intakte hvad angår penge og dankorts...

En enkelt gang har oldboys været på banen, hvor de spillede mod et knivskarpt B1950 hold bestående af Esben, Små Just og the Trio from Rio: Johnny the Gut, Dennis Katzen og Stefano. Med the Trio from Rio som dominerende profiler vandt B1950 legende let over oldboys, hvor måltavlen viste basketball-cifre efter 35 minutters spil.

Således en kort gennemgang af hvad der sker fredag aften i "die Halle von Benno", og hermed en opfordring til at banke i bordet når konen vil se Vild med Dans sammen med ægtemanden. Tag i stedet for til Bolderslev og spil sambabold med the Trio form Rio.

Med ønsket om en god jul
Steffans Corner

PS. Carsten Haugaard er netop vendt hjem fra Grønland, og kunne konstatere at B1950 Ultras kun ligger dødt når han ikke er hjemme. Undertegnede foreslår straks en forfremmelse af Haugaard, så opbakningen bliver bedre og mere stabil i den kommende sæson.
Der Mannschaft sind zurück!


Efter en månedlang sommerferie var B1950 tirsdag tilbage på træningsbanen hvor Lars Træner startede med en solid gang træning, hvor der blev løbet x antal meter. Der var mødt mange op til første træning, dog var Kapitän Birdie ikke til stede til stor glæde for X-Kapitän.

Træningens højdepunkt stod Førge for da han med ydersiden kontrolleret flugter bolden op i nettaget, og Førge er back in town lød det efterfølgende. Også Dennis "Kohberg" var nede og se på men træningen faldt ikke i hans smag, og da Benno ikke havde åbnet Cafeteria, så smuttede han hurtigt hjem igen.

Lars Træner var efter træning tørstig, men Benno havde stadig lukket, og Træner var ved at gå ud af sit gode skind. Her trådte Dalle Lahm til som frelser og hentede en kasse øl, til Træners og de andres fornøjelse. Træner smed dog en bombe kort efter, da han samlede tropperne og dirigerede dem ud allerede kl.21.45 da Træner skulle låse hallen og han skulle hjem til en Bacardi-Cola. Spillerne var utilfredse, men Træner var ligeglad med sin trup af "Rævgafe".

Bemærkning: Laufen ihr Säcke! Jeg holder lidt længer ferie. Der Alte2x20 års fødselsdag i Bolderslev!


Schønne og Def har fødselsdag i den kommende weekend, og her er alle spillerne i B1950 og B1950 Ultras og Træner naturligvis inviteret med.

Lørdag d.18 Juli kl.19 starter vi med en gang grillbuffet, hvor der vil være lidt godt til ganen, og baren har også åben så herlighederne kan skylles ned med et par skænke.

Derefter fester vi så længe folk nu har lyst eller indtil folk synes de andre er nogle rævgafe.

Festen holdes på Urnehovedvej 24, på pladsen foran.

Tilmelding så hurtigt som muligt (absolut senest onsdag middag) til Def 22846705.

Donnatello hugger til med rechts und links


I denne uge har B1950 afholdt træning (som i alle andre uger), men i denne uge var det med hoch intens med hele 14 mand til træning.

Specielt en mand kom i fokus og det var Kedde "Donnatello" Bandit. Han har mest huseret på en defensiv plads i B1950, men måske man skulle overveje at flytte ham frem på banen? Donnatello viste både tirsdag og torsdag at han kan sende langskud afsted med raketfart, tirsdag nøjedes han med et højrehug, men torsdag var hen ustoppelig, først med ein linkshammer oppe i det lange hjørne, og blot 30 min senere brød han lydmuren med et spark mit der rechts.

Kedde udtalte efter træningen: "Ich bin on fire und ich will in den zukunft tor geschiessen ..."

Esben og Rene viste deres mening ved at hente en kasse øl og sige: "Så der bajere rævgafe"!

Træner udtalte straks herefter: "Dalle, du kører hjem"!Rene Bugslag - Den danske Sebastian Deisler

Træningen og turneringen kører for fulde damp i B1950, men et stort spørgsmål dukker op igen og igen: Hvor er "Bomber Bugslag"?

Bugslag som under lørdagens første turneringskamp trak et gult kort for at komme ud af kampen, skulle være blevet fodboldtræt (og livstræt)?, hvilket ikke er første gang dette sker, dermed er der straks blevet draget paralleller til Deisler som stoppede karrieren tidligt.

Et rygte går dog på at grunden til Bugslags utilpashed skal findes i en holdkammerats bopæl. Birdie Bro som bor i et højere rangeret boligkvarter end Bugslag, er efter signende det som Bugslag ønsker, og da Birdie har nægtet at bytte ejendom, er konflikten muligvis årsagen til det pludselige stop.

Bugslags roommate Thue Gattuso har følgende kommentar til situationen:
"Han er blevet noget mere rolig end da han flyttede herud, hvor han gjorde som det passede ham, man ser ham ikke så tit, og gang på gang frygter jeg det værste.
Dog kan vi konstatere at Bugslag er til stede i Åbenrå, da han var på arbejde i starten af denne uge, hvor undertegnede så ham i gang med at sælge tøj til kunder.

Dog i en mere skuffet forfatning end tidligere. Da kunden spurgte til tøjets kvalitet, trak Bugslag blot på skuldrene og svarede: Det vel OK...

Hvorvidt karrieren bliver genoptaget eller ej kan man kun gisne om, men herfra skal der lyde god bedring til den tidligere Goalgetter, som måske er fortid i Seriefodboldens verden.Førge: Jeg vil spille sammen med "El Nino"

Førge har igennem længere tid været målfarlig, og dette har ført til et uventet transferrygte. Førge har banket i bordet hos bestyrelsen og forlangt følgende: 1. Sælg mig til Liverpool, så jeg kan spille sammen med "El Nino" eller 2. Køb "El Nino" så jeg kan spille sammen med ham i B1950.

Da bestyrelsen netop har givet Dalle gratis kontingent, og Dalle dermed bliver i B1950 (dermed svar på rygtet tidligere) skulle der ikke være plads til et indkøb af "El Nino", men et salg af Førge "El Toro" kunne komme på tale, da Liverpool mangler en sikker bomber. B1950 skulle dog forlange hele 5 mio. Euro for "El Toro" hvilket skulle holde Liverpool fra at købe Førge, da de allerede har Robbie Keane på kornet, til den favorable pris af 25 mio. Euro....

Vi har fanget både "El Toro" og "El Nino" til et bette snak:

"El Toro": Jeg er fandme blevet for god til det her niveau, så det ville være rart og spille med nogle prof spillere, som kan følge med mit antrit, og spille mod målmænd, der kan præstere en redning af og til. Mit førstevalg er dog B1950, så "EL Nino", come to B1950 and bomb with me!!

"EL Nino" (oversat af B1950's tolk): B1950 er en storklub, så jeg vil gerne skifte til B1950, specielt hvis jeg kan spille sammen med "EL Toro", han er en fornøjelse at følge på banen, og så ligger Kohberg lige i nærheden, deres Jubilæumsboller kan man bare ikke få for mange af. Men Liverpool har nogle gode pubs med billige chicks, så førstevalget er Liverpool.

Dermed er vi ikke blevet meget klogere omkring et skifte, dog har spillerne indbyrdes et forhold til hinanden, som er tydeligt. Vi forventer en opsamling i løbet af ugen.Træners 7 bud

Op til den nye sæson har jeg, Lars Træner, valgt at lave nogle bud som gerne skal følges nøje, da dette er nødvendigt for succes.

1. Mød til tiden
Adskillige gange har jeg set folk komme vraltende ud 5 minutter for sent, og dermed skal vi bruge mere tid på opvarmnings spil. Dette skal ændres i den nye sæson.

2. Ingen mad fra McDonald
I må gerne drikke en enkelt genstand og nuppe en cigaret i ny og næ, men hold jer fra det papmad og spis et ordentlig måltid.

3. Ingen bytur eller fest dagen inden kamp
Bare fordi de store stjerner gør det, så behøver i ikke gøre det, det er ikke det bare pjat i Serie 4.

4. Snak ordentlig til hinanden i privatlivet
Under træningen snakker vi til hinanden som vi altid har gjort, men stemningen i omklædningsrummet skal være mindre ond, nye folk tør ikke komme igen efter de har hørt jeres ordvalg.

5. Respekter Benno Buhmann
Flere af de unge tror Benno er en tjener, dette er ikke tilfældet, så derfor hent jeres hotdogs og øl selv.

6. Ansvar og neutralitet
Tag ansvar både på og udenfor banen, lad være med at sørge for unødvendige overskrifter som sætter B1950 i et dårligt lys

7. Hurtigere boldomgang
En ting jeg vil træne mere i denne sæson, nogle af jeg sparkes som en gammel tante, og andre kan ikke tage 3 jongleringer.

Bliver disse 7 bud overholdt af alle mand i truppen, er det blot et spørgsmål om tid inden vi rykker op og kommer til 6. runde af pokalturneringen

Rygtebørsen


Dalle Lahm: Gratis kontingent eller jeg smutter!!

B1950's serie 4 hold er netop blevet ramt af en bombe. Venstrebakken Daniel "Dalle" Lahm har netop forelagt bestyrelsen et klart krav: gratis kontingent eller jeg smutter. Grunden til dette skal ses i lyset af at Dalle ofte er privatchauffør for Lars Træner, hvilket Dalle endnu ikke har fået noget ud af økonomisk, og dermed forlanger Dalle at få kapital ind af en anden vej, så han kan beholde sin lejlighed. B1950 bestyrelsen overvejer i disse dage om man skal tillade Dalle at spille gratis, eller om man vil lade Dalle skifte til udlandet, hvor klubber som Bilbao og Parma skulle have interesse i Dalle. Prisen på Dalle menes at ligge på 2,3 mio. Euro, hvilket skulle være peanuts i de to interesserede klubber. Hvorvidt Dalle bliver i B1950 kan tiden kun vise, og dermed er sommerens første skifte hvor B1950 er indblandet måske snart en realitet.Sommerfest med grænseoverløbere, sætter fut i Flensborg og Åbenrå


B1950 havde valgt datoen fredag d. 20 juni 2008 som dagen hvor Flensborg skulle hæves til nye standarder.

18.30 var der afgang fra Bolderslev Bodega, dog var der da undertegnede ankom kl.18 godt fyldt op med spillere der skulle med, nogle havde efter signende siddet de siden kl.16 hvilket ikke lovede vanvittig godt. Undervejs mod Sir Goos's home, blev der holdt et kort stop foran Thue-Lue lågoglykke, nærmere betegnet foran Hærvejens Købmand i Gejlå. Her bød Anette på en kold skummer, og B1950 takker for gæstfriheden. Ankomsten til Deutschland blev lettere kaotisk, da den bød på adskillige grænseoverløbere, som ikke havde pas med, og da politiet fik fingeren på vej over grænsen troede de fleste, det var sket, festen måtte droppes. På forunderlig vis valgte politiet dog at ignorere truslen, hvilket Taxa Michael var lettet over.

Ved Goos blev der overrakt pokaler og en kort tale blev det også til fra tidligere Kapitän Rene Johannsen. Først blev der annonceret hvem der fik flest MOM-stemmer, her blev vinderen Schønne Bot med 45 stemmer. Stemningen blev her præget af at Johannsen for 2. år i træk havde glemt youngstar Esben, hvilket Esben viste sin højlydte utilfredshed med, trusler om at han ville gå hjem og ville se Johannsen på korset fløj i luften, og om dette var grunden til den pludselige opsigelse af anfører jobbet, vides endnu ikke.

Derefter fik træner ordet, han kaldte os for uintelligente hvalp, som ikke kunne finde ud af at stemme på kampens egentlig bedste spiller, da man i træners øjne ikke skal have stemmen bare fordi man scorer 2 mål. Derfor udnævnte han Markus "Figo" til årets spiller, desværre kunne Figo ikke være til stede denne aften, ellers ville det være gået over gevind i denne situation. Dermed blev det tid til årets træningsflid. Denne vandt Schønne Bot, til træning samtlige gange, tæt forfulgt af Def, som missede en enkelt træning.

Årets kammerat var ikke nem at udnævne, da der ingen kammerater var i B1950 ifølge træner, dog valgte han at give den til youngstar Def, da han altid skaber opmærksomhed omkring B1950.

Next stop var Flensborg, hvor man bød velkommen på Hansens Brauerei til spisen og drikken. Menuen stod på Spareribs ad libitum (til dem som ikke kan latin: spareribs, all you can eat) eller (på dansk: spareribs, spis hvad du kan). Dette blev udnyttet, speciel af X-Kapitän Johannsen, som muligvis stadig sidder og spiser dernede. Hansens Brauerei havde ansat Master Fatman, og han var ikke synderlig glad for B1950's opførsel, der blev råbt og skreget for meget, så kl.22 besluttede B1950 at smutte. Aftenen tog en U-vending, da next stop pludselig blev Åbenrå, hvilket behagede Førge så meget, at han viste hele Flensborgs Hovedgade sin krop. Hvor vidt dette var et kønt syn, lader vi op til den enkelte at vurdere.

Ankomsten til Åbenrå, forløb uden problemer, Youngstars kom endda ind på Nelson, for første gang i deres liv, hvilket blev udnyttet. På dette tidspunkt var bødekassen tom, og dermed måtte folk selv gribe til lommerne. Dette var dog intet problem, og der blev drukket for adskillige tusinde kroner.
Kl.24 blev holdet spredt lidt mere fra vid og vinde, nogle tog på Hvabehar'bar, andre på diskotek, andre tog helt hjem, mens en del dog trods alt blev på Nelson, og de fleste kom da også tilbage til Nelson senere på natten.

En hyggelig aften blev det til, uden slåskampe eller andet form for vold, og dermed symboliserede aftenen på en fin måde B1950's sæson: succesfuld, men med fuld skrald på fra alle mand.Kim Possi bliver i B1950

Kim Possi's skifte til den tyske klub Mainz bliver ikke til noget. Skiftet blev annulleret da Kim ikke bestod lægetesten, da han fik konstateret en permanent tennisalbue.

Vi har fanget både B1950, Mainz og Possi selv til en kommentar:

Mainz: "Ja, *** do das ist *** das wir den Possi nicht kaufen konnte, aber die leben gehts weiter".

Possi: Jeg ville alligevel ikke have så mange venner dernede, og man må ikke have barnevogn med på stadion, så sønnike Mads skulle være derhjemme selv i den tid jeg er til kamp sammen med æ dame. Sådan opdrager man ikke en kommende youngstar. Så det var måske det bedste at jeg er kronisk skadet, selvom det selvfølgelig ville være stort at spille i udlandet og få fri bar. Men B1950 kommer alligevel snart ud i Europa og de to øl efter kamp og træning betaler jeg gerne, jeg er jo ikke murer for ingenting.

B1950 v. Lars træner: Sidste lørdag satte jeg derhjemme. Kl. var 23 og jeg sad og lå kabale med en dobbelt bacardi-cola ved min side. Da gik der op for mig, at hvis vi miste Kim, så ville det være ligesom at spille kabale uden spar es. Kabalen ville aldrig gå op. SÅ derfor er jeg glad for at Kim bliver i B1950 i et stykke tid endnu, nu må vi så se om vi kan holde de andre youngstars her i klubbenRygtebørsen

Kim Possi tæt på skifte til Mainz 05

B1950's back skulle efter signende være på vej til den tyske klub Mainz 05.

Kim Possi skulle være blevet træt af rollen som højre back, en plads han ikke selv mener han udfylder godt nok. Og da Mainz netop har solgt deres højrekant Mohamed Zidan, mangler Mainz en højrekant med mål i støvlerne og skarpe indlæg. Mainz har været i forhandlinger med Lars Træner, og Lars skulle have accepteret budet fra Mainz, som lyder på 3 mio. Euro, hvilket vil være en ny klar rekord indenfor seriefodboldens verden.

Mainz træner Jürgen Klopp, udtaler således til Mainz's hjemmeside: "Ja, das ist gut das wir den Possi gekauft konnte, er musste nur das lægetjek bestehen, und dann konnte er spielen für uns". Mainz skulle have slået prominente klubber som Fremad Amager, Start, LA Galaxy og Levante i kampen om Possi, der får en ugeløn svarende til 15.000 danske kroner, plus en bonus i form af fri bar efter kamp og træning, hvilket var afgørende for Possis valg.

Netop lægetjekket skulle være noget både 1950, Mainz og Possi selv er halv pessimistiske over, da Possi igennem sin karriere har haft problemer med mange forskellige kropsdele, så Mainz tør stadig ikke love deres fans noget, men blot konstatere, at man nu er enige med både B1950 og Possi om et skifte.Matchen 1 B1950-Rødekro

Første målscorer:Dalle odds 12
Begrundelse for spil: Dalle kommer til at ligge på venstre kant med pil frem i denne kamp, han går til baglinjen som regel, men andre gange der får han den i dybden. Dermed er banen fri til scoring, og dermed får vi penge lige i lommen. Danskespil har som de eneste dette spil åbent, da Centrebet ikke har denne kamp på matchen.

Chanceprocent: 9%
Betvalue:12*9 = 108% (1 af 5 stjerner)
B1950-Rødekro
Vinderen 2 kort
Udfald nr. 15:Førge scorer i kampen odds 40
Begrundelse for spil: Førge har endnu ikke scoret i denne sæson, og dette er et tydelig irritationsmoment for den purunge keeper. rygter går på at skulle der komme et straffe i kampens sidste 20 min. får keeper lov til at sparke. Om han scorer skal være usagt, men oddset er for godt til at lade ligge.
Danskespil er yderst gavmilde i denne situation. Unibet ligger blot på odds 32 til samme bet, mens bet24 giver odds 30.
Chanceprocent:3%
Betvalue:40*3 = 120%
Vinderen 4 kort spilstop kl.14.00B1950-Møgeltønder, serie 5

Udfald nr. 7: "bomber Bugslag" scorer kampens første mål, og B 1950 vinder med mindst 3 mål. odds 40
Begrundelse for spil:
Det forventes at "bomber Bugslag" i dagens kamp skal ligge på højre midtbane, hvorfra han kan skære ind i banen og afslutte eller gå til baglinjen og smække den indover byen. Undertegnede satser på at "bomber Bugslag" går efter at afslutte fremfor afleveringen, derfor er han formentlig første målscorer i denne kamp. B 1950 har for vane at vinde sikre sejre, og selvom det er et topopgør, ligner dette endnu en sejr til stillingen, og nu hvor angrebet er brandvarmt, anført af "bomber Bugslag", bliver det en heksekedel der venter Møgeltønder. Og oddset danskespil her er ude med er godt, rigtig godt endda. Centrebet er nede i odds 30 for samme udfald, og unibet så sig nødsaget til at fjerne kampen, da massive indskud var blevet givet på B1950.
Oddsværdi: 3 af 5 stjerner
Chanceprocent: 3 %, dermed betvalue på 120 % (40*3)
Vinderen 5 kort
Spilstop: Lørdag kl13.45
Udfald nr. 8:
"der Kapitän" scorer kampens første mål, og B1950 vinder 4-1. odds 50
Begrundelse for spil:
"der Kapitän" er tiltænkt en offensiv rolle i lørdagens kamp og da han har eneret på straffespark (desværre) er han et godt bud på første målscorer.

Førge holder næppe buret rent to kampe i træk, og offensiven brænder som altid et par chancer. Derfor ender kampen blot 4-1.

Oddset hos danskespil er ganske godt, unibet tilbyder kun odds 43 for samme udfald, og centrebet er lavere med blot odds 40. Derfor er værdien god hos danskespil og undertegnede mener spilelt skal prøves, omend at chancen ikke er stor for spillet går hjem.

Betvalue: 4 af 5 stjerner

Chanceprocent: 3%, dermed betvalue på 150 (50*3)
Matchen 2 B1950-Jejsing kl.14.30 lørdag
Første målscorer: Goos odds 20
Begrundelse for spil:
B1950´s højreback har i løbet af dette efterår vist offensive takter som man ikke har set i mange sæsoner. Overlaps og giftige indlæg har været Goos´s spidskompetencer dette efterår, og af og til bliver der skud udefra. Derfor ser undertegnede værdi i odds 20, til sammenligning giver Goos blot odds 15 ved unibet. Danskespil er her ude med et atraktivt spil, og danskespil kommer muligvis til at brænde nallerne ved dette spil. Undertegnede har hvertfald købt dette odds.
Betvalue: 4 af 5 stjernerMatchen 2 Lørdag kl.14.00: Rødekro-B 1950

Spilforslag:
Første målscorer: Kim Mortensen odds 9,50
Grunden til dette bet skal findes i den stigende formkurve spilleren har vist her i efteråret. Kim har haft det som et barn i tivoli og skudt løs i de foregående kamp, endnu uden et træffer, men lørdag har B 1950 en debutant med i truppen, og da han også spiller venstre midtbane, vil Kim gøre alt for at score og dermed undgå han ryger på bænken. Odds 9,50 er købt hos undertegnede.