Forårspremiere på "Kaiser Tarp Arena"

Efter 2 måneders hårdt slid på vore ydmyge træningsbaner og utallige træningskampe med blandende resultater (vi kan slå dem alle sammen hvis vi vil), er vi nu klar til sæsonpremieren mod Bov IF.

Den dyrt indkøbte træner fra det vilde vesten Lars Hansen udtaler: "Vi har i træningskampene eksperimenteret med utallige spilkoncepter, dog uden 100% at finde den rigtig opstilling. Derfor har vi i trænerteamet besluttet til lørdagens vigtige kamp, at gå tilbage til Bolderslev's velkendte 4-4-2 system med lange bolde Casse "serie A" Jørgensen. Endvidere har vi i 12. time før transfervinduet lukker været på indkøb hos konkursboet i Tinglev IF, således har vi skrevet kontrakt med eks topscoreren fra serie 1 Tim Skovmann. Alt i alt en bred velfungerende trup som står godt rustet til sæsonen og jeg forventer afgjort 3 point på kontoen i sæsonpremieren. Vi har desuden i trænerteamet diskuteret sæsonens målsætning og har besluttet at top 3 må være realistisk.

Efter mange svære overvejelser har trænerteamet udtaget følgende spillere til weekendens kamp:

Thony Hansen, Dalle, Carsten "Grand Old Man"" Goos, Kim "Possible" Mortensen, Figo, Rene "Kapitän", Søren "Pierlo" Kruse (nyindkøb fra SønderjyskE), Buslag, Søren Just, Birdie, Casse, Førge, Tim Skovmann, Lars "Trappatoni" Hansen.

Skader:       Esben "Nelson" Jørgensen (Styrt på hans "motorcykel")
                  Anders Kolmos (problemer med luftvejene)
                  Peppe (rygproblemer)

Redaktionen ønsker spillerne god bedring.

Fra pålidelige kilder tæt på B1950's bestyrelse har redaktionen fået oplyst, at der torsdag før sidste træningspas var indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde, eneste punkt på dagsordenen var trænerkontraktens pkt. 14: "Den ansatte træner kan kun med bestyrelsens accept, fungerer som spillende træner, såfremt der måtte opstå behov herfor". Behovet er uventet opstået ved trænerens præstationers på træningsbanen og ikke ved mangel på spillere, således som frygtet. En enstemmig bestyrelse har været imponeret over det store fremmøde af motiverede spillere til træning, samt sidst men ikke mindst trænerens defensive kvaliteter." DEN MAND SKAL SPILLE PÅ VORES HOLD - HAN ER B1950'S NYE PLÆNEKLIPPER" udtaler Kaiser Tarp og dermed skulle den sag være afgjort.

Slutteligt kan oplyses at et par af B1950's youngstars er sat på transferlisten og således er bl.a. Tue og Steffan "Rooney" sendt til prøvetræning i London. Sidste nyt i den sag følger i næste uge efter endt prøvetræning.

Redaktionen ønsker alle en god kamp.
    (Birdie Ó)