Egernsund - B1950  lørdag, 12.04.08 15:00


Efter endnu en uges hårdt slid på træningsbanen er B1950 igen klar til et topbrag, der denne gang byder på en svær udekamp mod Egernsund - netop Egernsund gæstede de blå også for 11 dage siden hvor det endte i sandt drama, da de blå scorede 2 gange i de døende minutter og dermed sikrede sig uafgjort 4-4 - i bedste Bayern München stil, som superfan Carsten Goos ville have udtalt.

Trænerteamet ser frem til weekendes kamp med stor tro på endnu 3 point på kontoen. Cheftræner Lars Hansen udtaler: Vi starter endnu en gang i vores velkendte 4-4-2 med en stærk defensiv kombineret med lange bolde til Casse "serie F" Jørgense og så må vi håbe Jørgensen denne gang har mere held i støvlerne. Alternativt har vi stærke folk som "just in time", Tim S og Førge (måske) til at overtage rollen. Der er lagt i ovnen til en tæt affære, men vi tro på egne evner.

Truppen til weekendens kamp ser formentlig således ud, idet der er usikkerhed om den nye bomber Tim Skovmand og sikkert også Førge...!

Thony Hansen, Dalle, Carsten "grand old man" Goos, Figo, Lars "trappatoni" Hansen, Rene "kapitan" Johannsen, Birdie, Kim "possible" Mortensen, Søren "pirlo" Kruse, Bugslag, Søren "just in time", Casse "Serie F" Jørgensen, Tim Skovmand (hvis troldmanden fra Oz får ham skadesfri), Førge (måske)

Skader:           Peppe (rygproblemer)
                      Anders Kolmos (problemer med luftvejene)
                      Nelson (tilbage tirsdag til træning efter sit styrt,

                                men nu desværre problemer med luftvejene)

Ellers bød ugen på et gensyn med vores youngstars Thue, Rooney og publikums-yndlingen Røøøøømer (bøf), der vendte tilbage efter endt prøvetræning i henholdsvis AS Roma og Sporting Lissabon - redaktionen beklager at der i sidste uge fejlagtigt blev spekuleret i London klubben Chelsea, men Rooney er jo en eftertragtet herre som havde flere tilbud på hånden - der er stadig forhandlinger i gang omkring såvel Rooney som Bøf, mens Thue efter sigende alene fik tilbud et job som "kebab tarzan" i en lille sidegade i Rom, men så foretrak han alligevel sit nuværende lukrative job på Bolderslev Hovedgade 3...

Endvidere bød ugen på et gensyn med grænsekøbmanden i den krøllede nålestribede habit Tommi Lyck Nielsen,
der efter et drabeligt styrt på sin stille og rolige skiferie med kammeraterne var så uheldig at brække en skulder. Lægens dom var klar "kombinationen af høj fart og en utrænet krop gjorde udslaget - 8 ugers pause". Rejseleder Pepperoni dementerede straks forholdet omkring høj fart. Vi glæder os til at Tommi rammer topformen i 2009 eller 2010.

Redaktionen ønsker alle en god kamp.