d. 19.07.2007

Pressemeddelelse

 

Torsdag d. 26. juli gæster SønderjyskEs SAS liga aspiranter Bolderslev for at finpudse formen mod Vardes 2. divisionshold. Kampen er den sidste test inden turneringen starter.

Boldklubben B1950 er arrangør af kampen der spilles på Bolderslev Stadion torsdag d. 26. juli kl. 19.00.

Boldklubben har fra starten været med i det Sønderjyske Fodboldsamarbejde der blandt andet har til formål at styrke og videre udvikle fodbolden i det sønderjyske herunder trænerkurser og inspirations arrangementer.

Og i forlængelse af dette er det lykkedes at få 1. divisions holdet ned til Bolderslev. Hvilket er meget tilfredsstillende for klubben ifølge klubbens formand Torben Juhl Jessen.

”At kunne give især vore egne medlemmer, men også byen og oplandet muligheden for at opleve landsdelens bedste fodboldhold, er jo herligt. Jeg håber at mange vil komme og overvære kampen og bakke op om de arrangementer vi afholder.”

”Derfor har vi også valgt ikke at ville tage entré på kampen da det ikke skal holde nogen fra at komme.”

Kampen på Bolderslev Stadion er start skuddet til en travl periode i Boldklubben, der i uge 32 afholder de årlige idrætsdage. Her indledes der pudsigt nok også med en SønderjyskE kamp. Her er det dog Oldboys holdet med de tidligere 1. holdsspillere i SønderjyskE der møder det lokale serie 5 hold.

 

Spørgsmål besvares gerne

Med sportslig hilsen

Torben Juhl Jessen

B1950 Bolderslev

22582887