Lørdag var det blevet tid til den årlige oktoberfest, og naturligvis var B1950 inviteret med til denne event.
 
Der blev holdt en forfest hjemme hos Dennis Kohberg, og på trods af at der var lagt et program ind på hjemmesiden, fulgte B1950 aldrig planen. Folk ankom hvertfald ikke præcis kl.17, og derfor kom man først igang med et kvarters forsinkelse. X-Kapitän og X-straffesparksskytte holdt en kort tale omkring sæsonen, og gav en forklaring på de høje bødekassepriser. Den høje indkomst via bødekassen var dog ikke til at se da der skulle deles præmier ud, her måtte Træner nøjes med en sørgelig flaske Tequilla og et par citroner, mens Man of the Year, Thony Hansen, fik en flaske Gajol. Resten af B1950 truppen stillede sig selv spørgsmålet: Er det virkelig så dyrt at køre med Taxa fra Tinglev til Bolderslev tur/retur?
 
Herefter overtog Træner styringen, da der skulle uddeles pokaler til de få spillere der havde fortjent det. Årets Træningsflid gik til en spiller som var der samtlige gange, og som plejer at få sig en skænk og en smøg efter træning samtidig med han spytter og asker på gulvet. Det er naturligvis Esben der er tale om, og han var en stolt mand da han modtog pokalen på hans 1 års dag for det mistede kørekort.


Årets kammerat var der som altid i B1950 ikke mange af, en mand fik dog pokalen, da han er blevet stamspiller på både 1.holdet og 2. holdet, han har spillet rundtregnet 180 minutter hver weekend, og i sidste spillerunde formåede han først at spille på 2. holdet, derefter køre til Rødekro også være med til at vinde derude. Det blev Carsten Goos som blev Årets Kammerat, og han er nu blevet skrevet på pokalen hele 3 gange i hans karriere.
Årets spiller var der ikke mange der var værdige til ifølge Træner, men han valgte at se på en spiller som har reddet B1950 ofte i denne sæson, og en mand som er vært for landskampene. Det blev Thony Hansen endnu engang og Thony har netop fået sat en ekstra hylde op til alle sine pokaler. Årets spiller på serie 6 blev Peter (Plys) Nissen.
 
Så skulle sidste pokal uddeles, nemlig den alle frygter, Årets Fleischwunde. I år han B1950 været et stort lazaret af skader, og der blev hvisket i krogene om Træner havde fået lavet en 5-6 pokaler da man da umuligt kunne vælge blot en enkelt ud. Da der kun stod en pokal på bordet, gik tankerne i første omgang på en familiepokal til Just brødrene, men B1950 Ultras fik åbenbart det sidste ord, for Schønne blev udvalgt som årets Fleischwunde, og med blot et enkelt sæsonmål som angriber er det en fuld fortjent vinder, det fandme ligeså ringe som Kruse!
 
Årets Kammerat, Carsten Goos, nu leder for Goos Fodboldrejser A/S, uddelte tilbud på at se store kampe, kampen mellem Danmark-Sydkorea og HSV-Celtic! Tim Skovmand ville dog ikke nøjes med den slags segunda-bold, da han var vant til erste klasse i Bayern München under CL. I samme moment tikkede slutresultatet mellem Bayern-Frankfurt ind på www.Bugslags-Livescore.com og det endte med en 2-1 sejr til Bayern, til stor fryd for Tim som straks knappede en Tuborg op.
 
Så blev kl. 18.00 og Kim Hero kom traskede ind af døren. Hans undskyldning var at han havde været på arbejde, men ubekræftede rygter siger, at han var til et stort stævne i hans yndlingssport, der involverer en spand og en masse Bacardi... Måske det også var derfor at Små Just ikke kom til tiden, da han sikkert fik en 2. plads efter den stadig ubesejrede mester Kim Hero.
 
Døren til kælderen blev herefter åbnet, og næsten hele truppen var samlet dernede. Efter endt gruppefoto, var det tilbage til festen. Undertegnede var skuffet over størrelsen af kælderen, der var knap nok plads til et par glas syltede asier og agurker. Jeg tænkte straks på Harry Potter og andre trylleklovne, der måtte være en skjult dør et sted til et større kælderlokale. Jeg gik straks på jagt og tjekkede samtlige mursten, men forgæves, der var ingen ekstra rum, og jeg forlod yderst skuffet kælderen.......
 
Kl. blev 19 og next stop var derfor Die Halle hvor der var stemning til en gang Oktoberfest. Efter sidste års fiasko af en forret, var der i år rent faktisk nogle der spiste deres forret, som selvfølgelig blev skyllet ned med en skænk. Derefter gik det slag i slag, nogle lavede en scene, andre gjorde ikke.
Dagen efter kunne Bolderslev konstatere at i år var samtlige biler der holdt på stadionvej intakte....
 
B1950 takker for en sæson der var blandet, startede godt, derefter ligeså ringe som Kruse, og til slut godt igen.
 
Vel mødt til en gang indendørs fodbold, hvor Benno sørger for der er sat suppe i kog.