Klinsi, trainer Hansen og aktiekurser
 
Oplysningsniveauet på den hæderkronede fodboldklub B1950´s hjemmesideer ude på en gevaldig rutchetur som åbenbart ingen ende vil tage.
 
Klinsi fra säbenerstrasse hænger, til glæde for Hr. Carsten Goos, også fast i rutschebanen. Dieser weg ist scheisse und geht nur einer weg. Nach unten und immer wieder nach unten, lyder det fra det sydlige tyskland.
 
Trainer Hansen er også hoppet med på vognen og suser lige lukt i helvede. Hans humør falder og falder efter at Benno Buhmann, nu på tredje uge, har haft udsolgt af hans elskede Carlsberg pilsner. Trainer Hansen udtaler: "det er umuligt at få noget humør banket ind i denne trup når deres elskede trylledrik ikke serveres regelmæssigt". "Hvordan tror i Obelix har det uden mad?" spørger trainer Hansen vores udsendte og ryster på hovedet.
 
Ifølge vore kilder skyldes den manglende leverance at Benno Buhmann har set adskillige spillere svigte ølmanden og foretrække franske hotdogs med Congo-bajere på Statoil i Aabenraa. Dette toleres naturligvis ikke og fejlleverancerne er et udtryk for at jeg vil give dem en lærestreg, skulle Buhmann havde udtalt under et fortroligt møde hos Kaiser Tarp. Hårde hvidevaregiganten Tarp vasker dog hænder og har ingen kommentarer da vi henvender os på Jernbanesvinget for en kommentar.
 
De manglende oplysninger på hjemmeside kan sidst men ikke mindst også hænge sammen med krisen på finansmarkedet. Hjemmesidens faste skribent Def har ifølge Svend "Bachehaand" Christensen, bolderslevs svar på bankdirektør Varnæs, investeret hele sin SU i Roskilde bank og efter deres nedtur har man ikke hørt eller set meget til Def.
 
Deres udsendte mødte dog Def på Statoil i Aabenraa og fik blot denne kommentar. "Det går nedad". "Jeg troede ikke jeg var så langt nede men efter at havde mødt, der verlohrene sohn Bussi undervejs ned. Så må jeg konstatere at når jeg har passeret ham ned af rutschebanen så må jeg da snart have nået bunden". "Jeg vender snart tilbage". Det var hans afskedssalut inden vi ikke længere kunne forstå hans sprogbrug pga. den føromtalte franske hotdog som sad på tværs i munden.
 
Med venlig hilsen
 
Søren Buchholdt (ja Tim, man underskriver jo selvfølgelig sine indlæg:))