Afslutningsfest 2007 af Steffan
 

Lørdag d. 20 oktober var der dækket op til stor afslutnigsfest, da B1950 kunne se tilbage på en god sæson som bød på en sikker oprykning.

Mødetiden på kl.19 blev næsten opfyldt af alle, et par enkelte undtagelser var der dog plads til, og efter endt gruppefoto var det tid til klassisk tysk mad, under ledelse og anbefaling af Goos og Johann blev der serveret Käsegriller, Carrywurst mit alles, pommes, und viele andere dinge.

Kajptajn havde et indslag hvor han kommenterede spillernes sæson, topscorer blev Casse med 29 mål, Schønne fik flest MOM stemmer.

Pokaler skulle der deles ud, årets spiller blev Dalle Lahm, årets kammerat blev Goos Cafu og årets træningsflid blev Steffan Rooney.

Aktiviteter blev der også plads til, den klassiske ølstafet, hvor Rømer viste at han er en spritter, ned røg øllen i rekordfart. Ikke engang Nelson kunne følge med.

Præcision var der ikke meget af da John P. og Johann skulle dyste, og de måtte tage en fortjent straf i et par små kolde.

Efter dette var der frie tøjler, og de blev godt og grundigt sluppet løs, b.la. indeholdt disse en stripper, dansen på stolene, op på tæerne - ned i knæene, og diverse andre ting.


Undertegnede takker hermed for en god sæson, et stort skulderklap til Kajtajn, Daddy og Dalle for opsætning af festen, det fik i gjort godt.