Kampreferater 2008
B1950 sprudler i sikker sejr
 
For et stykke tid siden skulle B1950 spille efterårets sidste kamp mod Aller Sogn, en klub som lå uden for landets grænse og ret.
 
Træner havde rystet POSEN og trukket jokere frem som man ikke havde regnet med.
Dette skulle vise sig at vær en god ide, da B1950 i overlegen stil sejrede.
Efter lang tids pres og et par stolpeskud og brændte friløbere, scorede Kim Possi fra 40 meter,bum-bam og målmanden var tandløs.
 
I 2. halvleg blev kampen lukket effektivt, da Førge, som brændte 2 chancer fra 10 meters afstand, spiller Birdie fri som scorer på et luckypunch. Birdie scorer også til 3-0 og dermed for første gang i hans seniorkarriere 2 mål i samme halvleg
 
Det blev ikke til mere for B1950, som dermed overnatter på 5.pladsen, og dermed at 2. pladsen stadig en mulighed, da der blot er 4 point derop.
 
Aller Sogn - B1950 0-3 (0-1)
Mål: Possi og Birdie (dobbeltpack)
MOM: Birdie

B 1950 i krise?
 
Først skal undertegnede beklage den manglende effektivitet i opdates her på siden, mange ting har været fremme på rygtebørsen som grundlag for de manglende opdateringer, den egentlige grund skal dog findes i den sportslige krise B1950 ser ud til at være kommet i, nu med flere nederlag på stribe hvilket ikke er sket i adskillige årtier. 


B1950 tabte en kold tirsdag aften "topkampen" mod Haderslev KFUM med 4-3 hjemme på lysbanen. KFUM havde 4 gyldne minutter i kampen hvor de scorer deres mål, heri 2 mål i de første 2 minutter. på trods af det så var op af bakke førte B1950 ved pausen med 3-2. Først var Schønne på pletten, så udlignede Tim Skovmand efter tidligere at have haft en fæl afbrænder, og kort før pausen gør Kruse det til 3-2 efter en tidlig adventskalendergave til den unge knægt.
 
2. halvleg er lige, og ved stillingen 3-2 modtager KFUM en advarsel, B1950 har nu muligheden før at lukke kampen. Her begår Træner så sæsonens første fejludskiftning, da han piller en sprudlende Def ud, og vups, 2 minutter senere er B1950 bagud 4-3, på trods af en mand i overtal. B1950 fik aldrig rystet dette af sig, og dermed var der nu langt op til førstepladsen.
 
Førstepladsen kom tættere på efter næste kamp, Rødekro blev sikkert slået med 3-0, hvor Tim Skovmand brillerede med et hattrick og sambabold. (Rødekro udeblev fra kampen)
 
Førstepladsen skulle man så møde i næste kamp mod Løjt, som viste sig at være en for stor mundfuld for B1950, 3-2 tabte B1950.
Man var bagud igennem det meste af kampen, først ved 1-0 efter ein ab-richter af Birdie og Thony var chanceløs. så i 2. halvleg udligner Førge sikkert da han modtager et fladt indlæg. Der går dog ikke længe inden Løjt igen fører, og på trods af at Dalle udligner med 5 min igen på frispark, så scorer Løjt med få min igen, da Træners offside fælde ikke lykkes. Dermed er B1950 helt nede på 7.pladsen, og flere medier som Digeposten og Tinglev Ugeavis menes at vide at Træner snart er fortid hvis ikke der rettes op på denne stilling allerede i efterårets sidste kamp mod Aller Sogn.

 

 

 

Flasche leer indlæg i nederlag
 
Søndag var der kamp mod Møgeltønder, en topkamp, som der var set frem til.
B1950 kunne stille med en på papiret stærk trup, med en bænk af det pureste luksus, med

spillere som Esben, Def og bomberen Førge, dette er ikke tidligere set stærkere i en serie 4 klub.
 
Noget tydede dog på at træner havde blandet kortene forkert, B1950 var meget ineffektive foran målet

når de fik spillet sig frem til chancer, mod det defensive Møgeltønder hold, og indlæggene var noget nær

en katastrofe...
Derfor var det næsten skrevet i kortene at Møgeltønder ville score på en kontra chance, dette blev

tilfældet med knap 10 min igen. Kort før tid havde Førge bolden i nettet, det blev dog annulleret for

offside, og i dette øjeblik studerer Fifa målet for at se om kendelsen var god nok, da udsynet var

spærret for Gud og hver mand. Dermed mister B1950 et stort skridt i toppen af rækken, og der er

ikke plads til flere svipsere i efteråret, hvis B1950 vil kæmpe med om oprykningen.
 
Møgeltønder - B1950 1-0 (0-0)
 
MÅL: -
MOM: Kim Possible med fuld hus bortset fra egen stemme

 

Søndag den 14.09 2008: Møgeltønder UIF - B1950

 

 

Efter 6 kampe hvor B1950 langsomt men sikkert har spillet sig i form, venter der endeligt et rigtigt topopgør, idet søndagens eftermiddagskamp kl. 15.00 står mod Møgeltønder UIF, der indtil torsdag i sidste uge var ubesejret i serie 4 – således ligger MUIF nu på en 4. plads i rækken, dog med 1 kamp færre end nr. 1 (B1950) og nr. 2 (Arnum).

 

For én gangs skyld kan ”der trainer” flotte sig med at være godt forberedt til weekendens kamp, således har flere journalister fra de store nationale aviser Digeposten og Tinglev Wochenblatt, umiddelbart før kampen mellem MUIF og Haderslev KFUM i torsdags, set den lille Lars Hansen kravle rundt i bøgetræerne omkring Møgeltønder stadion med en kikkert i hånden (og i øvrigt den velkendte dåseøl i den anden hånd) – spillerne venter spændt på trænerens gennemarbejdede oplæg.

 

Generelt er træneren i løbet af ugen trådt yderligere i karakter og således er der indført fælles opvarmning a’la Carsten Goos til alle turneringskampe – hvorfor selvsamme Carsten Goos så måtte udgå med en fiberskade for få uger siden vides ikke.

 

Endvidere var der i ugens løb til stor glæde for alle - specielt Førge - dømt skudtræning, således at sidste uges mareridt fra HFK kampen ikke gentager sig, men spørgsmålet var så bare: Hvor var Søren Just og Tim Skovmand denne tirsdag aften og hvem var den lille skaldede maler der stod bag ved det ene mål og råbte om træneren ville have et telefonnummer til Carsten "Serie A" Jørgensen!!!!

 

Efter de 2 træningspas og gentagne møder mellem ”der trainer”, kapitän og eks-kapitän er følgende spillere udtaget til topbraget:

 

Thony Hansen, LB, Goos, Dalle, Figo, Pirlo, Kim Possible, René eks-kapitän, Birdie kapitän, Esben Nelson, Stefano, Førge, Tim Skovmand og Søren ”in love” Just (evt. Johnny som 15. mand til at holde sig varm under hele kampen i tilfælde af force majour)

 

”Der trainer” udtaler at han forventer et defensivt indstillet MUIF hold og i øvrigt sætter sin lid til endnu et hovedstødsmål fra Figo i weekendens topkamp.

 

Redaktionen ønsker alle en god kamp, og iøvrigt god bedring til den adm. direktør i Netto Padborg - vi håber han snart er i topform igen.

 

Åbenrå i forklædning nedlagt
 
Fredag aften inden den stod på Tønder Festival skulle B1950 gøre sig fortjent til at fejre Festival og dette skulle gøres med en sejr over B2006.


B1950 havde hele supporterklubben med til dagens kamp, anført af Mikkel P. som holdt den blå fane højt.
 
Træner valgte at starte med en bænk hvis gennemsnitsalder lige akkurat havde krydset den kriminelle lavalder. Dette var til at se på banen da de der manglede den ungdommelige fart og løbevillighed, som der kom over spillet i 2. halvleg efterhånden som ungdommen kom i spil.
 
Schønne Bot havde udtrykt sin forventninger til Tønder Festival, hvilket nok var grunden til han vælger at lave et fornemt field goal i stedet for at omsætte friløberen i mål, og kort efter vil han lave en kopi af Førge og prøver at runde målmanden, men fumler dog bolden ud over baglinjen.
 
Også kommer B1950 bagud, stik mod spil og chancer, men heldigvis stikker Figo sit hoved i vejen og får udlignet kort før pausen.
 
2. halvleg sidder B1950 på, og har mange store chancer, men det bliver dog kun til en 3-1 sejr til B1950. Kruse scorer til 2-1 efter han snyder en håndfuld spillere og koldt afslutter. 3-1 blev det ved LB der sneg sig med frem og header den i mål.
 
Til sidst var der 3 situationer, der fik talentspejderne op fra stolene. Først 2 situationer med youngstar Def, der snyder et helt forsvar med et træk, desværre skyder han tæt forbi. Kort efter får han endnu et par plusser i talentspejdernes bøger, da han hamrer den på overliggeren fra kanten af feltet.


3. situation er den mest imponerende, da Esben på utrolig vis formår at skyder langt forbi på et frit mål, bagefter hævdede han at han vidste at dommeren havde dømt offside, denne blev dog ikke købt af Træner der kaldte ham en amatør.
 
Med en 3-1 sejr i bagagen drog B1950 mod Tønder, hvor festivalen blev fejret med god samvittighed
 
B2006-B1950 1-3 (1-1)
 
Mål: Figo, Kruse og LB
MOM: Kruse
 
 


B1950 første hjemmesejr i hus
 
Allerede tirsdag aften ventede der en kamp for de lokale helte fra B1950, da Arnum gæstede Kejser Tarp Arena.
En sejr var vigtigt for at B1950 havde muligheden for at rykke op, og fra start af brænder B1950 store chancer.
En indøvet detalje gør dog at Figo kan score med sit store hoved og gøre det til 1-0.
Stolperne var hjemmeholdet venlig stemt, og B1950 gik til pause foran 1-0
 
Der går ikke længe inden Schønne gør det til 2-0, og dermed synes kampen lukket, dette var dog ikke tilfældet da Arnum scorer til 2-1 kort efter.
B1950 har flere store chancer for at lukke kampen, det lykkes på en kontra med 10 min igen at lukke kampen til 3-1, da Dalle scorer i tomt mål
 
Beklager det korte referat, kreativiteten er ikke på toppen.
 
B1950-Arnum 3-1 (1-0)
 
Mål: Figo, Schønne og Dalle
MOM: Thony Hansen

 

 

B1950 vinder nem sejr
 
B1950 drog søndag eftermiddag til Hammelev, for at sikre sig sæsonens første sejr.
 
B1950 startede som donner und blitz og kommer foran ved Skovmand på en kontra. Kort efter bliver Goos skadet, og kun en god omgang Pferdebalsam gjorde at han slap med livet i behold. Skovmand forlader også kampen skadet, og er ude i 18-21 dage.
Mange frispark blev kampen præget af, Birdie har stadigvæk ankelstøtte på efter han brutalt blev myrdet på banen.
B1950 fører 1-0 ved pause, men efter kampen åbnede B1950 for den tekniske godtepose, træner kom ind og bidrog med assist og sukkerbolde.
2-0 bliver det ved Scrubby / Scrubbie inden Kruse åbnede karruselen og tilbud en tur for en 20'er og et 10-turs kort for 175. Dette benyttede Hammelev spillerne sig af, og i mellemtiden gør Førge det til 3-0, da han som altid runder keeperen og scorer. 4-0 blev Kruse selv der scorede, inden Hammelev fik reduceret til 1-4. Kruse var dog ikke færdig og gør det til 5-1, inden Hammelev scorer til 5-2. Eks-kaptajn Rene brændte endnu et straffespark i dagens kamp. Først røg anførerbindet, så røg straffesparks tjansen... Dermed er hans karriere på vej nedad, og fremtidige skytter vil nu være youngstarsene Kruse og Def.
 
Allerede tirsdag gælder det kamp mod Arnum, hvor B1950 jagter første hjemmesejr.
 
Hammelev - B1950 2-5 (0-1)
MÅL: SKovmand, Scrubby / Scrubbie, Førge og Kruse (dobbelt op)
MOM: Kim Possi

 

 

B1950 spiller uafgjort i vandland
 
Torsdag fik B1950 besøg af SønderjyskE oldboys, et hold som bestod af gamle afdankede stjerner, som gerne ville vise hvem det var der bestemte her i landsdelen.
 
Dette fik de dog aldrig vist i dagens kamp, da B1950 spillede god gedigen bold, som SønderjyskE aldrig kunne følge med til.
 
Der blev kæmpet for sejren hos B1950, og sejren var såmænd ikke langt fra at blive en realitet. Mere om dette senere. B1950 formåede at holde stand i næsten en hel halvleg, da SønderjyskE kort før pausen kommer foran, B1950 havde fortjent bedre og gik derfor med en skuffet smag ud til pause.
I pausen blev der foretaget 2 udskiftninger, og dette ændrede kampen, B1950 sad på spillet nu, og derfor var det efter bogen at Skovmand udligner efter Førge med "der hacke" spillede ham fri.
Desværre kommer SønderjyskE på 2-1 efter deres eneste godt opspillede angreb i hele kampen, hvilket viser at forsvaret var på plads i B1950.
Skovmand var dog ikke færdig med at garne, så da Schønne vinder en hovedstødsduel kan han nemt sætte den i rusen og 2-2.
 
10 min før tid lurer sensationen, da Schønne med knæet styrer et hjørnespark i nettet. 3-2 til B1950 og stadion svømmede over i glæde.
Dog udligner SønderjyskE et par minutter senere, så kampen ender 3-3, men B1950 viste at de skal tages seriøst i denne sæson, og at modstanderne kan glemme det, hvis de regner med at tage point når de drager til Kejser Tarp Arena.
 
B1950 - SønderjyskE oldboys 3-3 (0-1)
 
Mål: Schønne og Skovmand(dobbeltpack)

 

 

B1950 spiller uafgjort i heden
 
B1950 brugte lørdag eftermiddag på en træningskamp, og adskillige tilskuere havde trodset varmen og blevet hemme fra stranden og følge deres lokale hold.
 
Det stod hurtigt klart at B1950 ikke ville blive 14 mand i denne kamp, det endte med blot 12 mand, da Schønne i sidste øjeblik valgte kæresten højere end sammenholdet i B1950. Holdet takker Schønne for tilliden...
 
Kampen blev spillet i en frygtelig varme,og adskillige spillere havde ikke det fornødne overskud til at spille god fodbold, derfor blev det tilfældigheder der førte til målene, Dalle bragte B1950 foran med et lob overmålmanden, kort efter udligner Haderslev KFUM.
 
Ikke mere herfra, resten af kampen var rodet og uden mening.
 
B1950-Haderslev KFUM 1-1 (1-1)
MOM: ingen afstemning
Mål: Dalle

 

 

B1950 taber tæt topkamp
 
B1950 havde en 2.plads at forsvare, da man tidlig søndag morgen drog til Nord/Als, hvor topholdet ventede.
B1950 havde tilladt sig den luksus at tage 15 spillere med til kampen, og Esben blev slemt skuffet da det viste sig han skulle sidde over. Dog var skuffelsen ikke større  end at han fik smilet tilbage, da han så der stod en kasse øl på sidelinjen.......
 
Kampen havde en debutant i målet, ved navn Tommy, han stod en god kamp, og B1950 vil gerne takke ham for hans fine indsats.
 
Varmen påvirkede uden tvivl spillerne, der rørte sig ikke en vind på banen, hvilket Nord/Als spillerne tydeligvis var vant til, de udnyttede til fulde at de havde prøvet dette før, og fik hevet en 1-0 sejr hjem på et mål hvor keeperen ikke havde nogen chance for at redde den.
 
Kampen burde dog være endt 1-1, men Tim tillod sig den luksus først at brænde en stor chance midt for målet, og i sidste minut at brænde et straffespark. En af de to youngstars, Kruse og Def skulle alligevel have sparket ved nærmere eftertanke.
 
Dermed ender B1950 på en 4.plads i Serie 4 rækken, ikke dårligt af en oprykker.
 
Def's corner takker hermed for denne sæson, men hold øje med rygtebørsen på hjemmesiden, som sommeren igennem vil spytte spændende rygter af sig, om spillersalg, spillerindkøb og den nye merchandise shop, som Bugslag og LB arbejder på højeste tryk på at få op og stå til sæsonstart.

 

 

"B1950 sætter Ulkebøl på plads i opvisning
 
Lars træner havde valgt at spille ein dobbelpack i midtugen, med kamp tirsdag og torsdag.
 
Torsdagens kamp bliver kampen i fokus, da det var kampen mellem B1950 og Ulkebøl.
 
B1950 tillod sig den luksus at bænke Tim Skovmand i en hel kamp, på trods af han gerne ville have været med i tivoli.
 
Ball position lød på 78-22 i B1950 favør, og det giver et godt billede af kampens forløb.
 
B1950 var over det hele i denne kamp, og kampen kunne være endt med håndboldcifre med en smule mere effektivitet.
1-0 blev det ved topscorer Førge der dribler målmanden for 2. kamp i træk og scorer sikkert. Sekunder senere brænder de to Schønner årets direktør, alene med målmanden, og alligevel ingen mål. Og så blev det pludselig 1-1 på første chance til Ulkebøl, det var gode gamle Ravanelli der løb fra hele banden.
 
Inden pause bliver det dog 2-1 og 3-1. Førge igen med hovedet, og Schønne også med hovedet.
 
2. halvleg var spil til et mål, og derfor gik det hurtigt på måltavlen. 4-1 ved Schønne endda med venstrebenet!
SÅ blev det store skyts sat ind i form af Kapitän og Def. Og der blev danset i måneskin hele vejen rundt nu, og derfor var der ingen som var overraskende, da Førge scorer sit 3. mål, endnu engang ved at drible målmanden. og inden han blev pillet ud med storhedsvanvid scorede han til 6-1.
Ulkebøl fik på underlig vis scoret til 6-2 den eneste gang de var oppe ved Thonys mål, hvilket ikke behagede statstikens mester Def, da det var det blot 2. mål der gik ind mens han var på banen. Derfor tog han sagen i egen hånd, da han tyrer bolden mod nettet og den bliver blokeret på stregen med hånden. Elfmeter und Platzverweis. Def sparkede fra pletten og der var ingen slinger i valsen fra hans side, 8-2 blev det i denne situation. 7-2 målet var Possi som havde luret målmanden og sparkede den ind fra distancen. Det var tæt på 9-2 men hammeren fra 30 meter tog sammenføjningen! Lars træner var drønskuffet....
 
Det blev ved 8-2, og en sjov aften i Sommerland Syd blev det til for Ulkebøl, der må kigge langt efter B1950, som med sejren rykker op på 2.pladsen i tabellen, med fortsat mulighed for oprykning.
 
B1950-Ulkebøl 8-2 (3-1)
 
Mål: Schønne 2, Førge 4, Possi 1 og Def 1
MOM: Kruse

 

 

 

B1950 slap med æren i behold
 
Tirsdagens pokalkamp mod serie 1 holdet fra Åbenrå blev en velspillet kamp, hvor der var mødt omkring 100 tilskuere op, som skabte en stemning med romerlys, røgbombe og hele svineriet. B1950 trodsede oddsene og specielt i 1. halvleg var der ikke den store forskel på nogle af holdene, da der var tale om 2 dumme mål til Åbenrå, som kunne være forhindret. B1950 havde et par chancer, et hovedstød fra bomber Bugslag som gik tæt forbi, og et reddet frispark.
 
2. halvleg fik Åbenrå hurtig sat sig på, og det resulterede i yderligere 2 mål til Åbenrå, hvor Thony også fik sine 15 seconds of famous foran det rekordstore publikum. Efter kampen snakkede en af æ youngstars om at statistikken sagde, at der blot var blevet scoret 1 mål imod B1950 i den tid han havde været på banen  denne sæson. Om Lars træner graver dybere i den statistik til de kommende kampe, kan man kun gisne om.
 
B1950 - AABK 0-4 (0-2)
 
Mål:
MOM: Kim Possi

 

 

Goliat besøger Davids stad i pokalbrag
 
Mange dage er gået siden B1950 trådte ind i pokalturneringen og spekulationerne har bredt sig i truppen.
Var dette en turnering man ville satse på at trække en højt rangeret modstander og dermed en god oplevelse og test eller ville man ryge ud hurtigt? ville man måske endda gå hele vejen, og ende i Parken, hvor man kunne klø Don Ø i nakken over en god grillpølse, og tage en pokaltitel med hjem?
 
Disse spekulationer er nu overstået, for nu er tiden kommet! Efter at have ageret pokaldræber en gang før, skal B1950 på en stor prøve, når AABK's serie 1 hold lægger vejen forbi Kejser Tarp Arena. Rygterne har svirret angående AABK's lyst til denne kamp, men af hvad Defs Corner har kunne opsnuse, vil AABK ikke stille med alle de store kanoner, og dermed synes vejen for "der kleiner David" at være banet.
 
Lars træner har hvert fald opskriften klar: Vi er ubesejrede her på Kejser Tarp Arena i 2 år, og det ville næsten være ærgerligt, hvis sådan en flok hvalpe fra serie 1 skulle ødelægge denne statistik, vi skal ud og hygge os og spille det spil vi er gode til, så er der ingen tvivl om vi nok skal få scoret i det mindste, om Thony så holder buret rent, tør jeg ikke sige, det afhænger lidt af om forsvaret rammer dagen. netop forsvaret bliver forstærket da LB er tilbage igen, og dermed er det kun Dalle som mangler for at vi her stiller i stærkeste. midtbanen kan ikke være bedre taget serie 4 standarden i betragtning! med Birdie Bro tilbage i sin gamle rolle, Kaptajnen ved siden af Figo, begge har fundet deres anden ungdom igen, og de tre youngstars Nelson, Kruse og Def, får jeg svært ved at få kabalen til at gå op her, da der højst sandsynligt må være en af æ youngstars der skal starte ude. og da Kim Possi også er med, og kan bruges på kanten, ser det rigtig godt ud på midten. I front har vi jo "the trio from Rio" i form af bomber Bugslag, Schønne bot og Førge. alle disse kan score mål på samlebånd, og hvem husker ikke for blot et par sæsoner siden, da Bomber Bugslag var centimeter fra et skifte til FC Køln, "die  Ziegenbocks", hvor blot en gammel sports-skade og et absurd forbrug af slots og Galliano gjorde at Køln annullerede handlen. Schønne og Førge supplerer hinanden som Gøg og Gokke, som L Ron Harald og Roit a Lot, som pas på tid og pas på tur (ja nu snakke vi nostalgi, fangerne på fortet), og de er dævlme nogle dejlig knæjte! der er ingen tvivl om at POSEN skal rystes godt og grundigt for at sejren kan hives hjem, men netop her plejer Lars at være taktikkens mester. Vi ville også have talt med holdleder John P.men da han var igang med at kridte banen op ville vi ikke forstyrre ham i dette.
 
Som sagt, en startopstilling er svær at forudsige, men dette bliver Defs Corner's bud (med forbehold for ændringer)
 
                      
Thony Hansen
Goos                     LB                    Kim Possi
Figo                 Kaptajn
Def                                              Kruse
 
                        Birdie Bro
 
           Schønne Bot              Førge
 
På bænken sidder dermed: Rømer, bomber Bugslag og Nelson
 
En analyse bliver der i kampens anledning også plads til:
 
Nøglespiller:
 
jeg vælger at nævne 3 spillere som skal spille op til vanlig standard hvis B1950 vil have succes
 
Birdie Bro: tilbage i sin valgte rolle, hvorfra han spreder sukkerbolde til angriberne. Angiveligt skulle han være citeret for at have min. en assist i lommen til tirsdagens pokalkamp.
 
Førge: tankforwarden, der ikke kan nedlægges! fysik som en elg, målfarlig som Nistelrooy og elegant som Ronaldo, er nogle af de ord modstandere tidligere har sat på Førge. Undertegnede har i øvrigt stor fidus til han gentager weekendens bedrift og scorer kampens første mål, til odds 9 hos danskespil.
 
Kim Possi: har efter sigende præsteret at løbe fra sin egen Audi, i en løbetest.... den før farverige kantspiller, er nu omskolet til back, hvor han gerne løber med frem og markerer som en snigskytte... en anden mulig første målscorer finder vi her, da han skylder et par stykker, og til absurde odds 30 skal det prøves.
 
X-faktor:
 
Kejser Tarp Arena vil syde tirsdag aften, og tilskuernes opbakning bliver altafgørende for B1950 chancer. det at B1950 ikke har tabt der i 2 år giver respekt hos modstanderne og selvtillid hos B1950, og med et proppet stadion, vil chancerne for sejr være større. Derfor anmoder undertegnede alle til at troppe op Tirsdag kl. 19:00 til "ein absolut thriller"! AABK vil sent glemme "Helvede i syd" eller i Europa kendt som "inferno del sur".
Kasteskyts, romerlys og slagsange som :"Bolderslev, we are going to the top! Bolderslev i UEFA-Cup! skal gjalde rundt på det fyldte stadion!
 
Dom:
 
På trods af de 3 rækkers forskel, tror undertegnede dette kan gå hen og blive en spændende kamp, Lars træner har allerede annonceret, at skulle B1950 vinde, vil han skide på samtlige toldregler og få Benno til at åbne Bacardien, og Dalle til at køre ham hjem... dette motiverer givetvis spillerne til at yde en indsats, og da B1950 har alt at vinde og intet at tabe, tror jeg på en pokalsensation i form af en 4-3 sejr
 
Defs Corner ønsker alle en rigtig god kamp, hvor vi håber de lokale helte kan sikre B1950 endnu en runde i pokalturneringen, og måske endda ende med at slå et SAS-Liga hold ud...

 

 

Skovmanden lyner i pinlig indsats
 
Lørdag eftermiddag, høj solskin og sydals, en oplagt cocktail til sambabold og 3 point på kontoen. og med stop i Ullerup før og efter kampen lignede det også at spillerne var opsatte på gevinst. opvarmningen forløb med klatschball og folkene i midten fik lov til at arbejde længe, Kaptajnen var derinde stort set hele opvarmningen, og man kunne så småt ane tårerne i øjnene.
 
Undertegnede er stadig dybt chokeret og skuffet over kampens forløb, så det bliver en hurtig gennemgang.
 
1. halvleg var godkendt fra B1950 side, man fører 3-2 på 2 mål af Skovmanden og et fra Førge, og Skovmandens skade skulle vise sig at blive afgørende, selvom det blev 4-2 lige efter pausen ved Kruse, ja så endte kampen 7-4 til Lysabild. B1950 faldt sammen wie ein flasche leer, og dermed er oprykning igen langt væk efter sidste weekend flotte sejr. Dermed skal B1950 forsøge at rejse sig ovenpå denne indsats i pokalturneringen, en kamp mod serie 1 holdet Åbenrå, hvor tilskuerrekorden står for fald og den mobile tribune bliver proppet med festglade tilskuere, og masser af kasteskyts og romerlys.
 
Lysabild - B1950 7-4 (2-3)
 
Mål: Førge, Kruse og Skovmand (2)
MOM: Kruse

Schønne matchwinner på fjendens ø
 
Søndag eftermiddag bød på en udflugt til Als, nogle talte undervejs om at vi skulle til det udlandet, og at Sønderborg broen var den berømte London Bridge, men om der blot var tale om gøgleri eller et lille kig i posen skal være usagt.
 
Kampen fik dog en lidt uhyggelig optakt, da Schønne pludselig hev et reb / en snor op fra tasken, men en hurtig reaktion fra Kruse gjorde, at det ikke blev denne gang Schønne tog rebet i brug. 2 timer senere viste det sig fornuftigt af Kruse at stoppe Schønnes værk, men mere om det senere.
 
Som Lars træner sagde inden kamp: en sejr her vil gøre vi er med hvor det SNER, og det var med til at sætte holdet op til at yde en god indsats, mod det indtil da ubesejrede hold. Efter en gang intens opvarmning var holdet klar til kamp.
 
Lad det være sagt med det samme, det var et godt Notmark hold, B1950 var oppe mod i dagens kamp, og fra start var B1950 presset godt i bund, ball position lød ifølge statistikken på 75-25 i Notmarks favør, men det var egentlig ikke de store chancer 1. halvleg havde, en enkelt mega chance havde Notmark, men LB kom to the rescue og reddede på stregen.
 
2. halvleg blev dog meget bedre, både chance mæssigt og også B1950 spil, nerverne var nu blevet smidt, og det ene angreb efter det andet rullede ned over Notmark, og derfor var det også naturligt at Schønne bragte B1950 foran efter ein suckerball von Dalle. Notmark var nu tvunget fremad og efter en periode hvor de dominerede, slog B1950 kontra og Schønne kunne i 2 omgange score til 2-0. Lars træner kunne nu se at sejren var indenfor rækkevidde. Lars bragte dog spændingen ind igen, da han lavede straffe med 10 min igen. Thony som havde reddet mange straffespark mod Rødekro, hev endnu en redning op af ærmet, dog blev reposten sparket i nettet. De sidste 10 min bød på et uhørt pres fra Notmark, med et skud på indersiden af stolpen, en redning på stregen fra Lars træner, en blodtud til dobbelt målscorer Schønne og en Førge og Tim der løb flere kilometer bare i de sidste 10 min. Folk som ikke så denne kamp gik glip af ein thriller von Spielberg, og da kampen blev fløjtet af, var det en fornøjet træner vi talte med efter kampen: NU er vi med der hvor det SNER, var hans korte men kontante svar. B1950 ligger nu på 2.pladsen og hvem ved om B1950 laver ein Hoffenheim og rykker endnu et trin op på ranglisten trods af oprykkerstatus.
 
Notmark - B1950 1-2 (0-0)
 
Mål: dobbelt op fra Schønne
MOM: LB

  27 års straffesparksredningstørke slukket da B1950 vinder gyser    kampreferat af Steffan
 
Bolderslev havde været så heldig at trække Rødekro fra serie 3 op af hatten i pokalturneringen, og her i dag var det så tid til du-du-duel!
 
Inden kampen var der mange som regnede med sikker sejr til B 1950, og sådan skulle det da også ende med, omvend at kampen blev noget langtrukken, og de helt store stjerner som Kruse, Figo og Kim Possi forlangte en gratis øl fra klubkassen efter den lange kamp.
 
Kampen blev spillet i rigtig godt vejr, ikke for varmt og ikke for koldt, ingen regn eller slud, dermed kunne spillerne ikke bruge den faktor som undskyldning om et evt. nederlag. Og på trods af en rækkes forskel på de to hold, var B1950 aldrig presset i bund. Rødekro spillede med lange bolde, som uden problemer blev clearet, styret af LB der var tilbage efter en endt håndboldsæson. De helt store muligheder var der ikke rigtg nogle af i 1.halvleg, dog havde Schønne et spark på stolpen, og den opmærksomme tilskuer så Lars træner udføre svanens død i ærgrelse ude på sidelinjen.
 
Lige efter pausen scorer Rødekro så efter hjørne, og desværre er det Rødekros anfører, som træneren antydede var "ein spielverderber", der vandt en hovedstødsduel mod Figo, manden som ikke har tabt en hovedstødsduel i hele hans seniorkarriere!
 
Nu blev tilskuerne en afgørende faktor, Da Ruddy bar B1950 frem af banen, og udligningen kom også til Ruddys store glæde, da Schønne bot var iskold på Skovmandens stikning blev udnyttet, det skal med at Tim vendte på en 2 krone og sendte den i dybden.
 
Kampen gik direkte i straffe, og her indtraf en moment som hverken spillere eller tilskuere vil glemme, til stor morskab for mange spillere, nærmere omtale kommer senere.
 
Her kommer forløber af "Den 11-meter konkurrenz"
 
1-0 Kapitän, lister den ind
1-1 Rødekro
2-1 LB lister den ind
2-2 Rødekro
2-2 Schønne bot brænder
2-3 Rødekro
3-3 Skovmand lister den ind
3-4 Rødekro
4-4 Birdie scorer med nød og næppe
4-4 Rødekro brænder, Thony Hansen hiver en redning ud af ærmet sammen med stolpen
5-4 Figo ingen slinger i valsen
5-5 Rødekro
5-5 Thue sparker årets ringeste straffespark, end ikke Beckham kunne have sparket så ringe, skandaløst, og efterfølgende snakkede han om at tage rebet
5-5 Rødekro brænder, glansparade von Thony
6-5 Nelson hamrer den i rusen
6-6 Rødekro
7-6 Goos mit der routine scorer
7-6 Rødekro sparker på stolpen, og Thony Hansen er helten
 
Dermed et drama uden lige overstået, og i næste runde venter ingen ringere end serie 1 holdet fra Åbenrå. Der forventes tæt på udsolgt til dette pokalbrag, og undertegnede opfordrer alle til at møde op, så stemningen bliver "inferno del sønderjylland"
 
B1950-Rødekro 1-1, 8-7 efter straffe (0-0)

Mål: Schønne
MOM: Thony Hansen


B1950 - Sønderborg Fremad (1) torsd. den 01.05 2008 kl. 15.00

 

Efter 2 spillerunder med 6 point mod Sønderborg Fremad (2) og SUB Sønderborg fortsætter B1950 denne spillerunde mod endnu et Sønderborg hold, denne gang er det Sønderborg Fremad (1) der gæster "Kaiser Tarp Arena" torsdag den 01.05 2008 kl. 15.00.

Cheftræner Lars "Trappatoni" Hansen udtaler: Vi er inde en god stime og såfremt vi følger op med endnu en sejr torsdag mod Sønderborg Fremad (1), venter der 2 svære udekampe mod Notmark og Lysabild som formentlig afgør denne sæson. Der er 17 dage til vi igen skal i ilden efter torsdagens kamp, så jeg håber på 3 point og derefter 4 træningspas med arbejdsro i spillertruppen - vi kan slå dem alle hvis vi vil, men korthuset kan formentlig også falde så let som ingenting, hvis vi ikke får de højtbetalte spillere til at fungerer sammen på holdet.

Der er mulig sæsondebut til Bolderslevs svar på spanske Salinas (undskyld youngstars - I kan sikkert ikke huske ham, men spørg Jeres forældre om nogle sviende nederlag mod Spanien i slut 80'erne og start 90'erne...), så med mulighed for en angrebsduo bestående af Førge og Salinas har vi boksspillerne til lange bolde i feltet. Ellers bød ugen på et enkelt spillersalg, idet Lars "Trappatoni" Hansen efter han fyldte 40 år i torsdag er solgt til Old Boys holdet (Goos har jo dispensation til at fortsætte til vi er i serie 2), så herefter vil der alene være tale om enkelte showkampe på holdet fra trænerens side.

De udtagne spillere til torsdagens kamp:

Tony Hansen, LB, Dalle, Carsten Goos, Figo "topform" Jørgensen, Kim "Possible", Søren "Pirlo", Førge, Tim Skovmand, Casse "serie 4" Jørgensen, Schrubbi "Salinas", Thue "Dyedokte", Esben "Nelson" og Rene "Kapitän" Johansen.

Skader: Birdie Bro (en grov, grov tackling til træning tirsdag gav ankelproblemer)
            Anders Kolmos (luft -og knæproblemer igen, igen)
            Peppe "Vuhnmann" (rygproblemer, og formentlig dårlig form)

FCK superfan Rene Bugslag er forhindret, idet han skal i Parken for at se pokalkampen "FCK" - Esbjerg - god tur.

Søren "Just in time" er efter endnu en god præstation mod Sønderborg Fremad sendt til prøvetræning hos Erik Hamrén i Ålborg sammen med sin agent Gekko, hvorfor han ikke kan deltage i torsdagens kamp. Endvidere forsøge klubben fortsat desperat at afhænde Røøømer (Bøf), hvorfor han ligeledes er sendt afsted mod det nordjyske. Gekko har påtaget sig opgaven at smutte forbi Pandrup IF med Røøømer, hvis ikke Erik Hamrén er interesseret i dobbeltpakken.

 Redaktionen ønsker alle en god kamp.


Figo sender B1950 i drømmeland
 
Lørdag eftermiddag skulle B1950 endnu engang i aktion, denne gang i Sønderborg, hvor modstanderen var SUB Sønderborg.
 
Vejret var bedre end længe set, og med debut til youngstar Rooney kunne det næppe gå galt.
Casse havde taget de gamle målstøvler på til dagens kamp, og var uheldig med ikke at score i dagens kamp, som bød på stolpeskud, en ægte Serie A tur ned af linjen og en panik redning fra målmanden side for at forhindre Casse i at score.
B1950 havde styr på sagerne i denne kamp, og havde Førge gjort som tidligere på sæsonen havde kampen været en storsejr, og derfor blev det ualmindelig spændende.
Første målscorer blev youngstar Søren Kruse som med en elegant afslutning gjorde  at B1950 kunne gå til pause foran 1-0.
 
2.halvleg viste dommeren, hvorfor han ikke burde tage sin spændetrøje af, da han forærer Sønderborg et mål, som efterfølgende blev omtalt som Maradonas afløser, da han flot tager bolden ned med hånden inden han sparker den i nettet, og alligevel tæller målet med 2 min igen.
 
Inden dette mål havde tilskuerne været vidne til en ren Marco Van Basten som dog desværre ikke gik efter spillerens hoved, en afslutning fra spids vinkel der strøg tæt forbi mål. Næste gang sidder den der, var de opmuntrende ord fra B1950 holdet.....
 
Med 46 sekunder igen, dukker Figo så op, og med hovedet vredet ud af led scorer han, og sikrer B1950 sejren, en velfortjent en af slagsen.
 
Med sejren ligger B1950 på 4.pladsen med 9 point i 4 kampe, fornemt af en oprykker
 
SUB Sønderborg - B1950 1-2 (0-1)
 
Mål: Søren Kruse og Figo
MOM: Schønne

 

El Toro sikrer B1950 sejren i vandland
 
Torsdag aften var det blevet tid til B1950's 3. kamp i sæsonen, som var en hjemmekamp mod Sønderborg Vorwärts2.
Mest bemærkelsesværdigt var det at flere af B1950's tidligere topspillere var fremmødt i regnen for at støtte nutidens stjerner.
Undertegnede kan i flæng blandt de 25 fremmødte nævne: Olle, TN, Ølkjær, Dr. Vuhnmann, Higgens, Possi+søn, Alonso, Hans-Morten, den altid venlige og positive Kolmos og Ruddi, som ihærdig opildnede spillerne til at gøre deres bedste.
På sidelinjen var John P. og Lars Trappatoni Hansen endnu engang at finde.
 
Kampen i sin helhed blev væsentlig mere spændende end den burde, da der i store perioder af kampen var klasseforskel på boldbehandling og chancer i B1950's favør. Sønderborg kom foran tidligt i kampen efter en personlig fejl, men B1950 viste god moral og spillede sig til mange chancer, og efter en lille halv time kom belønningen i hus, da youngstar Esben Nelson med et milimeterpræcis indlæg fandt Casse, som bare skulle sætte hovedet på. Troede han.... for store stærke Førge kom brusende bagfra og nærmest jordede Casse så Førge kom på tavlen med panden istedet for at lade målløse Casse få hul på bylden. Dejlig holdånd i B1950... 1-1 var stillingen ved pausen, og Trappatoni var ikke sønderlig tilfreds i pausen, hvor han fik forklaret at sejren her var et must. Derfor skiftede han Tim og Kruse ind i pausen og TIm skulle bruge 6 min på at bringe B1950 foran efter at Kruses skud var blevet halvklaret.
 
Derefter virkede det som om kortene sad løst hos dommeren, flere Sønderborg spillere var ude i perioder af 2.halvleg, hvilket gjorde B1950 kørte rundt med dem. Lige pludselig blev det 2-2 efter bolden ikke blev sparket væk, og man frygtede at denne kamp skulle blive et mareridt, efter stor B1950 dominans.
Førge lignede også en slidt mand med 15 min igen, han ville tydeligvis hellere være i byen i Sønderborg fremfor at spille fodbold, og tilskuerne mumlede også i baggrunden: skift dog ham ud. Trappatoni lyttede dog ikke efter, og det skulle vise sig at være en god disposition, da Førge bragte B1950 foran 3-2. Og 1 min senere kom hattricket så, da han hamrede den forbi målmanden. Derefter blev "El Toro" udskiftet til stående klapsalver og kram fra Trappatoni, som kanp kunne nå rundt omkring El Toro.
 
Kamen virkede lukket med men, 4-3 blev det alligevel, efter den 3.personlige fejl i kampen fra B1950. Dog lukkede kaptajnen kampen kort før tid på straffespark, begået mod Birdie Bro. 5-3 endte kampen, og en vigtig og fortjent sejr til B1950, som nærmer sig toppen af rækken.
 
Efter kampen udtalte træneren: Dævlen, æ ska være fuld i aften, hvilket ubekræftede rygter også siger han endte med at blive...........
 
Bolderslev B1950-Sønderborg Vorwärts2 5-3
MOM: El Toro / Førge


Egernsund - B1950  6 : 3

              Målscorer: Søren Justesen, Søren Kruse, Førge

              Kampens spiller: Førge

              Kommentar fra Lars "trappatoni" Hansen:

             
Die waren schwach wie eine Flasche leer!
Egernsund - B1950  lørdag, 12.04.08 15:00
Efter endnu en uges hårdt slid på træningsbanen er B1950 igen klar til et topbrag, der denne gang byder på en svær udekamp mod Egernsund - netop Egernsund gæstede de blå også for 11 dage siden hvor det endte i sandt drama, da de blå scorede 2 gange i de døende minutter og dermed sikrede sig uafgjort 4-4 - i bedste Bayern München stil, som superfan Carsten Goos ville have udtalt.

Trænerteamet ser frem til weekendes kamp med stor tro på endnu 3 point på kontoen. Cheftræner Lars Hansen udtaler: Vi starter endnu en gang i vores velkendte 4-4-2 med en stærk defensiv kombineret med lange bolde til Casse "serie F" Jørgense og så må vi håbe Jørgensen denne gang har mere held i støvlerne. Alternativt har vi stærke folk som "just in time", Tim S og Førge (måske) til at overtage rollen. Der er lagt i ovnen til en tæt affære, men vi tro på egne evner.

Truppen til weekendens kamp ser formentlig således ud, idet der er usikkerhed om den nye bomber Tim Skovmand og sikkert også Førge...!

Thony Hansen, Dalle, Carsten "grand old man" Goos, Figo, Lars "trappatoni" Hansen, Rene "kapitan" Johannsen, Birdie, Kim "possible" Mortensen, Søren "pirlo" Kruse, Bugslag, Søren "just in time", Casse "Serie F" Jørgensen, Tim Skovmand (hvis troldmanden fra Oz får ham skadesfri), Førge (måske)

Skader:           Peppe (rygproblemer)
                      Anders Kolmos (problemer med luftvejene)
                      Nelson (tilbage tirsdag til træning efter sit styrt,men nu desværre problemer med luftvejene)

Ellers bød ugen på et gensyn med vores youngstars Thue, Rooney og publikums-yndlingen Røøøøømer (bøf), der vendte tilbage efter endt prøvetræning i henholdsvis AS Roma og Sporting Lissabon - redaktionen beklager at der i sidste uge fejlagtigt blev spekuleret i London klubben Chelsea, men Rooney er jo en eftertragtet herre som havde flere tilbud på hånden - der er stadig forhandlinger i gang omkring såvel Rooney som Bøf, mens Thue efter sigende alene fik tilbud et job som "kebab tarzan" i en lille sidegade i Rom, men så foretrak han alligevel sit nuværende lukrative job på Bolderslev Hovedgade 3...

Endvidere bød ugen på et gensyn med grænsekøbmanden i den krøllede nålestribede habit Tommi Lyck Nielsen,
der efter et drabeligt styrt på sin stille og rolige skiferie med kammeraterne var så uheldig at brække en skulder. Lægens dom var klar "kombinationen af høj fart og en utrænet krop gjorde udslaget - 8 ugers pause". Rejseleder Pepperoni dementerede straks forholdet omkring høj fart. Vi glæder os til at Tommi rammer topformen i 2009 eller 2010.

Redaktionen ønsker alle en god kamp.


Dalle Seedorf tordner sejren hjem til B1950

Dagen som mange havde ventet på oprandt endelig lørdag, da B1950 tog imod Bov. Forventningerne til kampen var enorm og B1950 skuffede ikke det fremmødte publikum, som blev optalt til 23 tilskuere. Kampen fik en skævoptakt fra B1950 side da flere af klubbens youngstars var på rejse i udlandet, angiveligt for at prøvetræne i større klubber. Derudover var et knallert-uheld også skyld i et afbud fra en youngstar.

 

Alligevel kunne B1950 stille med et stærkt hold, som talte stjerner som Birdie,Goos, Kapitän og Possi. Ingen af disse spillere kom dog på måltavlen i denne kamp, selvom en af overnævnte endte med at blive MOM, mere om dette senere.

 

1. halvleg var egentlig ikke særlig god, det blev til et par chancer til hjemmeholdet, men rigitg farlig blev man aldrig. 2.halvleg var noget bedre, det blev til flere store chancer, som man burde have udnyttet.Publikum frygtede en 0-0 kamp, men med 15min igen kom debutant Tim Skovmand på banen og han skulle bruge 2 min og 16 sekunder på at score et elegant mål med knopperne. 5 min senere blev der stille i et par sekunder før jublen brød ud. Dalle Seedorf bragede den op i hjørnet fra 38,32 meter, og dermed var sejren hjemme. 2-0 sejr blev det til, men sejren burde og kunne være større, men Lars træner var efter kampen godt tilfreds med de 3 point, som han beskrev som vigtige og problemfrie.

 

B1950-Bov 2-0 (0-0)


Mål: Skovmand og Dalle

MOM: Birdie med 8 stemmer

 

 

Forårspremiere på "Kaiser Tarp Arena"

Efter 2 måneders hårdt slid på vore ydmyge træningsbaner og utallige træningskampe med blandende resultater (vi kan slå dem alle sammen hvis vi vil), er vi nu klar til sæsonpremieren mod Bov IF.

Den dyrt indkøbte træner fra det vilde vesten Lars Hansen udtaler: "Vi har i træningskampene eksperimenteret med utallige spilkoncepter, dog uden 100% at finde den rigtig opstilling. Derfor har vi i trænerteamet besluttet til lørdagens vigtige kamp, at gå tilbage til Bolderslev's velkendte 4-4-2 system med lange bolde Casse "serie A" Jørgensen. Endvidere har vi i 12. time før transfervinduet lukker været på indkøb hos konkursboet i Tinglev IF, således har vi skrevet kontrakt med eks topscoreren fra serie 1 Tim Skovmand. Alt i alt en bred velfungerende trup som står godt rustet til sæsonen og jeg forventer afgjort 3 point på kontoen i sæsonpremieren. Vi har desuden i trænerteamet diskuteret sæsonens målsætning og har besluttet at top 3 må være realistisk.

Efter mange svære overvejelser har trænerteamet udtaget følgende spillere til weekendens kamp:

Thony Hansen, Dalle, Carsten "Grand Old Man"" Goos, Kim "Possible" Mortensen, Figo, Rene "Kapitän", Søren "Pierlo" Kruse (nyindkøb fra SønderjyskE), Buslag, Søren Just, Birdie, Casse, Førge, Tim Skovmann, Lars "Trappatoni" Hansen.

Skader:       Esben "Nelson" Jørgensen (Styrt på hans "motorcykel")
                  Anders Kolmos (problemer med luftvejene)
                  Peppe (rygproblemer)

Redaktionen ønsker spillerne god bedring.

Fra pålidelige kilder tæt på B1950's bestyrelse har redaktionen fået oplyst, at der torsdag før sidste træningspas var indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde, eneste punkt på dagsordenen var trænerkontraktens pkt. 14: "Den ansatte træner kan kun med bestyrelsens accept, fungerer som spillende træner, såfremt der måtte opstå behov herfor". Behovet er uventet opstået ved trænerens præstationers på træningsbanen og ikke ved mangel på spillere, således som frygtet. En enstemmig bestyrelse har været imponeret over det store fremmøde af motiverede spillere til træning, samt sidst men ikke mindst trænerens defensive kvaliteter." DEN MAND SKAL SPILLE PÅ VORES HOLD - HAN ER B1950'S NYE PLÆNEKLIPPER" udtaler Kaiser Tarp og dermed skulle den sag være afgjort.

Slutteligt kan oplyses at et par af B1950's youngstars er sat på transferlisten og således er bl.a. Tue og Steffan "Rooney" sendt til prøvetræning i London. Sidste nyt i den sag følger i næste uge efter endt prøvetræning.

Redaktionen ønsker alle en god kamp.