Kampreferater 2007
Møgeltønder - B 1950 1-1 kampreferat af Steffan


Johanns kabale gik op i 2.halvleg, da B1950 forblev ubesejret

Sidste kamp i sæsonen var lagt på et urimelig tidligt tidspunkt, kl.11 var der kickoff i Møgeltønder til kamp mellem to oprykkere, og mens vejret var overraskende godt, havde flere af spillerne stadig en promille på over 1 og det var også generelt at spillet ikke kørte særlig godt denne formiddag. Kapitän fik dog udlignet med 10 min igen og dermed undgik B1950 sæsonens første nederlag. B1950 ser nu frem mod weekendens store kamp, hvor B1950 tager imod Nordals, og det bliver en kamp, hvor man med rette kan forvente adskillige tilskuere, billeterne er i salg og er billige.


Møgeltønder - B 1950 1-1
Mål af Kapitän
MOM blev DalleB1950 - Rødekro 4 - 2 kampreferat af Steffan


B1950 nærmer sig serie 2 efter sikker sejr


B1950 kunne lade sig hylde som sande lokale helte efter byens stolthed (i tæt konkurrence med Kohberg og Brandenhoff) med et pragende 4-2 sejr slog rækkens nr.2 Rødekro. Anført af den brandvarme Schønne som stod bag 3 mål, blev Rødekro brødføde for B1950 maskinen, som bare kværner derudaf.

Selvom B 1950 var foran både 1-0 og 2-1 fik Rødeko udlignet begge gange, inden "den Kapitän) viste hvorfor han er Kapitän da han med hans frosne højreben sendte B1950 på sejrkurs med 8 min igen. Romerlysene brændte lystigt og de 70 fremmødte tilskuere var i ekstase.

Oprykningen lurede og man kunne tydelig mærke tilskuerne ville have kampen fløjtet af. Og med 2 min igen bliver kampen så afgjort da Schønne scorer sit 3. mål efter at have brændt en direktør minutet inden. Schønne "faldt" om i en sejrsrus, og kort efter fløjtede dommeren af.

Efter endt holdfoto, og sejrs-sang med en lufttur til coach, vendtede Bennos Biks med varme kul og kolde Carlsberg (og Tuborg), som blev skyllet ned med Cult Shakers og slush ice blandet med vodka og jægermeister. Glæden ville ingen ende tage, og efterfølgende var "next" stop Æ dixe, hvor alkoholen spillede ind.

En god lørdag var hermed ovre, hvor B1950 nu kan se frem mod at bevare sin ubesejrede status og næste sæson hvor den står på serie 4 ball, og om nogle år serie 2.Optakt til guldkamp af Steffan

Champagnen er lagt på køl!!

Om mindre end 24 timer går sæsonens største kamp i gang, når de ubesejrede og suveræne B1950 tager imod de knap så suveræne Rødekro.

Begge hold har brug for sejren, mens B1950 med en sejr vil være sikker på oprykning. og træner Johann er sikker i sin sag: "Vi rykker op lørdag eftermiddag, det kan jeg garantere vores publikum". "Jeg glæder mig hvertfald til når kl. bliver 17.00"...................

Dermed er forventningerne store hos trænerens side, og formand for B1950 support, Mikkel er ikke i tvivl: "Mig, Michael og Rømer bakker holdet op med en kasse øl ved vores side, og dermed vinder vi!!"

Joann har allerede givetos startopstillingen her dagen før, og medmindre der sker nogle skader mens spillerne ser "vild med dans" eller "disneyshow" kan vi præsentere B1950 med følgende opstilling:                                 Førge

    Goos                       LB                 Torben

                                Kenny

 "Bomber Bugslag"         Kim "Papa" Possible        Dalle

                           "DEN Kapitän"

                    Schønne             Casse


Auf "das Bænk": Thue - Steffan - Esben "Nelson"

I supporterklubben: MIkkel, MIchael, Rømer, Markus, Peppe.

Forventet tilskuertal: 206B1950 - Møgeltønder 2 - 0 kampreferat af Steffan

Rutine og effektivitet afgører topkamp


Før lørdagens topkamp mod Møgeltønder, var der mange spørgsmål omring B1950 truppen. Havde man fået samlet en 14-mands trup? Var alle mand mødt op inden kickoff? Og hvordan ville B 1950 stille op?

Og B1950 supporterne havde noget at have frygten i, det var lige med nød og næppe man var 14 mand ved kickoff, kun en rekord hurtig ankomst af Goos gjorde udfaldet, og dermed var B 1950 klar til kamp.

En kamp som var præget af en kraftig sidevind, som gjorde det vanskeligt at spille i den ene side af banen. Møgeltønder gjorde dog ganske pæn modstand, og ved pause stod der 0-0, begge hold havde et par store chancer, og B 1950 fik den også i nettet, men det blev til Schønnes store utilfredshed annuleret.

2.halvleg blev ligeså taktisk som første, dog med den ene forskel at her kom måltavlen til at blinke et par gange. Og til supportenres store tilfredshed var det hjemmeholdet der kom på tavlen. Efter "die Førge" har lavet "ein glansparade" bliver der slået kontra et par minutter efter, og det giver et hjørne. hjrønesparket kaster et mål af sig, da Casse header den i nettet. B 1950 fik selvtillid efter denne føring og nerverne var nu væk. Kort efter bliver det 2-0 da"bomber Bugslag" ikke kan se en anden udvej end at skye et par meter ude for feltet med snuden. den sejler længe i luften og nogle tænkte en overgang: "kommer den nogensinde ned igen"? Men det gjorde den og den endte i nettet! 2-0 nu og med blot 10 min igen var sejren lige om hjørnet. Resten af kampen blev eroisk forsvaret hjem af B 1950. En 2-0 sejr som vil gå over i historien, da den skabte et vigtig og måske afgørende hul ned til nr. 4 i rækken.

B1950-Møgeltønder FC 2-0

MOM: "die Førge" (efter lodtrækning, en lodtrækningen som selveste mafiaen afgjorde)


B1950-Bredebro 3-1 kampreferat af Steffan

Målløse Kim bekymret over fremtiden

På en halvkøn lørdag blev der inviteret til topbold da B1950 tog imod Bredebro. Kampen bød på svingende spil fra begge sider og selvom Bredebro kom foran efter 16 min og 43 sek. så gik B1950 ikke i panik.

En hurtig udligning blev det også til Casse blev det til inden pausen. og lige før pausetéen kom B1950 foran da Torben "fodboldskole" Jessen med sit knaldkolde højreben scorede. 2. halvleg var mere stille, men Førge hev lige ein "glansparade" fremfra godteposen midt i 2.halvleg.

Rømer kom på banen efter 55.min men forlod banen skadet blot 88 sek. senere. Og med 4 min og 25 sek igen blev der spillet håndbold i feltet og "elf-meter" til B1950 og "platzwerveisung" til Bredebro. "der Kapitän" war kalt wie eis og kampens sidste mål var en realitet 3-1 sejr til et B1950 mandskab som kan lugte serie 4.

B1950-Bredebro 3-1
MOM: Førge.


Rødekro - B1950 2 - 2 kampreferat af Steffan

B1950 vender truende nederlag til point

Topkamp var der på programmet i Rødekro som tog imod de populære og farverige B1950, som har begejstret det sønderjyske publikum med klatsch ball gennem hele sæsonen.

B1950 manglede "der führer" og kapitän til dagens kamp, men superstjernen og hamrende ueffektive Kim bar anførerbindet i denne kamp. og nej han scorede heller i dag, og han nærmer sig nu et helt døgns effektiv fodbold uden mål. skræmmende når man har 2-3 gode chancer pr. kamp...

1. halvleg var ikke god fra B1950´s side, offensivt havde man såmænd chancerne, men over resten af banen var Rødekro bedst. Førge var for 1. gang længe ædru til kamp, det var dog ikke til at se, han blev ramt af "lampenfieber" ved et frispark som fik lov at gå ind. 2-0 til Rødekro ved pause.

2. halvleg var stik modsat, Rødekro tvunget i defensiven, B1950 havde fuld power på offensivt, chancerne væltede ind, og selvom Casse reducerede, var man ikke tilfreds, der blev fortsat trykket på for flere mål, og det kom også. Her var en debutant med assisten, mens ham der Schønner en bot scorede. Selvom der var flere chancer blev det ved 2-2, et resultat Rødekro kan være bedst tilfreds med. Med en skarpere Kim havde kampen endt ca. 7-2.

Rødekro-B1950 2-2
MOM: Schønne den bot ¨


Lundtoft - B 1950 0 : 9 Kampreferat af Steffan

Målløse Kim bekymrer B 1950

Som overskriften fortæller, nej, heller ikke denne gang kom Kim på tavlen. Mulighederne var der ellers men med en udnyttelses procent som Giovanni Rector er det heller ikke let at score.
Men nu til kampen som hurtigt blev afgjort, og sætningen "tak for kampen" må i den grad tages med ironi, da der ikke var tale om kamp, men spil til et mål.
Kampen gav comeback til "Peppe" efter han havde været ude i 36-42 dage med en dobbelt lyskeskade. "der Kapitän" havde fået disciplinærstraf og startede på bænken.
Måltavlen kunne ikke klare presset fra cifrene, men dommeren havde styr på resultatet, 9-0 endte kampen til B 1950, og Lundtoft blev sat grundigt på plads.

1-0 blev det temmelig hurtigt, ved Casse han spurter fra sneglene i forsvaret og scorer sikkert.

2-0 ved "DER RØMER" et lykketræf må man sige det var, hovedstød fra 2,64 meters afstand, men ind gik den.

3-0 ved "bomber Bugslag" kontant sat ind i det lange hjørne.

4-0 inden pausen igen Casse i dybden og mål.

5-0 i midten af 2. halvleg da Casse scorer sit 3.mål

I de sidste 5min. blev det pinligt for Lundtoft, der blev scoret 4 mål mod dem, de bliver beskrivet her:

6-0 ved Casse (eller "bomber Bugslag" eller Dalle, kan ikke huskes)

7-0 ved "bomber Bugslag" (eller Casse eller Dalle, kan ikke huskes, se 6-0 målet, her er der også tvivl om målet)

8-0 ved Dalle (eller Casse eller "bomber Bugslag", igen det er længe siden)

9-0 var hvertfald Dalle der scorede, for han sprintede og afdribler målmanden


Man håbede lidt på tocifret sejr, men så fløjtede Gekko af, han ville ind og slappe af efter en hård dag.

Lundtoft-B 1950 0-9
MOM: Kim "TOR impossible"


Hjordkær - B 1950 0 : 5 Kampreferat af Steffan

Sejr sikret trods udvandring

Kampen var blevet flyttet til Hjordkær pga. old boys holdets høje status, og derfor ville B 1950 vise at magtforholdet internt i b1950 er forkert.
Fra start af var der forskel i effektivitet og offensiv kontrol til B 1950´s side og at man kommer foran efter 3 min og 12 sek. gør det ikke dårligere, Casse var på pletten efter at Bugslag drejede foden af led og med ydersiden lagde en bold med masser af top-spin. 1. halvleg havde B 1950 kontrol på og det blev tydeliggjort da "DER RØMER" tyrer bolden i nettet fra 8.78 meters afstand. Kort forinden var en spiller blevet skadet for B 1950, han gav ca. odds 1.4 for at han endnu engang blev skadet, og dermed penge lige i banken hvis man havde spillet.

I pausen ville "DIE JOHANN" lave lidt ændringer, men DER KAPITÄN" viste primadonna tegn og blev på bænken.
Undertegnede lavede i øvrigt "EIN SUCKERBALL" til Kim Possible og den blev korrekt sendt indover også klasch til 3-0 ved Casse.
Hjordkær havde nu givet op og derfor blev det heller ikke svært at køre sejren hjem, Dalle nåede dog at prikke to bolde i "dåsen" (ikke den dåse) og gøre det til 5-0.

Og med 1 min. igen viste det sig at der var optagelsesprøve til Hollywood, "EIN GROSSE SCHWALBE" og folk rundt omkring fik sig et godt grin og der blev uddelt en advarsel til spilleren.

Hjordkær-B1950 0-5
MOM: UNDERTEGNEDE


Dansk/Tyrkisk Aabenraa - B 1950 1 : 2 Kampreferat af Steffan

1950 holder den danske fane højt

Dagen hvor medierne mest koncentrerede sig om landskampen i Parken blev der spillet en i manges øjne mere interessant landskamp i serie 5 mellem B 1950 og det tyrkiske hold fra Åbenrå.

En tidlig ankomst til kampen gav pote da B 1950 startede som "blitz und donner" med chancer på stribe nogle af dem var store, rigtig store, mens andre var enorme. At der kun stod 1-0 til B 1950 ved pausen var en sentation, med effektivitet havde kampen været lukket på dette tidspunkt.

2. halvleg startede B 1950 som havde de tømmermænd, om det var bacardien eller de brændte chancer skal være usagt, men spillerne var ikke klar på hoch frekvens. Og derfor blev det 1-1 på "ein elf-meter" han skulle sparke to gange (omspark) og begge gange var modstanderen kalt wie eis.
Men den nationale ære skulle forsvares og det blev den da der manglede 7 min og 22 sekunder, Casse laver tunnel på målmanden og så var ballet lukket.
Meget skal nu gå galt hvis ikke top 4 pladsen er hjemme, og med en kommende hjemmekamp ligner det endnu 3 point.

Dansk-tyrkisk Åbenrå-B 1950 1-2
MOM: Daniel "Sprinter" Carstensen


B 1950 - Aabenraa BK 3 - 2 kampreferat af Steffan

Von absteiger zu weltmeister

Sådan kan man beskrive oplevelsen fra pausefløjtet til slutfløjtet. I pausen var det en flok tavse spillere og efter kampen var der ikke noget der kunne ryste dem. Alle spillets facetter var inde i billedet i denne topkamp.
Allerede under opvarmningen var der mødt mange supportere op og man talte i krogene om en ny stadionrekord og i skrivende stund (søndag) studeres der stadig i bøgerne om der tidligere har været flere tilskuere.

Første halvleg må man være ærlig og sige at den sad Åbenrå på. først på bolden, højere frekvens i deres spil og en fortjent pauseføring på 2-0. Specielt første mål ledte tankerne hen på en ny udgave af Barthez dog i højere og mere solid bygning.
I anden halvleg var der andre boller på suppen. B 1950 ville ikke tabe denne kamp og deres mål var klart: EIN SIEG måtte der til.

Og det gav bonus efter 60min. spil da Søren Justesen scorede med skulderen, en god lille detalje som vækker opsigt i lokalsamfundet. Og da det også blev 2-2 ved Casse blev Åbenrå nervøse. Ville de nu smide det hele væk igen?
Og det gjorde de minsandten. For med 1 min og 17 sekunder igen snød Salinas offside fælden og med masser af top-spin lagde han den forbi målmanden. Åbenrå supporterne forlod i protest stadion og B 1950 havde fuldendt et comeback som ikke engang Liverpool havde formået at kunne gøre.

Tilbage var så kun spørgsmålet: hvor var "DER RØMER"?

Ingen ved det i skrivende stund, og mere og mere tyder på han er tæt på at være tabt for B 1950. Men talentmassen i B 1950 er enorm hvilket b.la. "DER RØMER" er et bevis på.

B 1950-Åbenrå 3-2 (0-2)
MOM: Salinas (Søren Bucholdt)


B 1950 - Hovslund 7 - 2 kampreferat af Steffan

Die katzes spiel mit der maus

Sådan kan man passende summere op på lørdagens kamp hvor B 1950 viste serie 4 takter.
Der går blot 32 sekunder så er B 1950 foran da rutinerede Casse prikker den i kassen.
Og nettet blafrede ofte i denne kamp, og efter 15 min. bliver det 2-0 da LB header den i nettet.
Og 4 min. senere (19 min.) blev det 3-0 ved et kombineret eigentor-Søren B. skud.
Og minsandten blev det også 4-0 efter ca. 32 min. og 46 sekunder da "der kapitän" ser en fri Søren B. også var det 4-0.

På 3 min. og 50 sekunder får Hovslund scoret to gange, begge gange ser målmanden skidt ud og efterfølgende måtte han også betale en omgang øl......
Nogle smånervøse B 1950 fans tog hjem i pausen, det skulle de ikke have gjort da der blev scoret i 2. halvleg også.
"der kapitän" når højt til vejrs og vups 5-2.

torwart Ferge ville sparke det straffe som B 1950 fik, men han laver istedet for en tilbageaflevering til deres målmand og ingen mål i denne omgang.
Og så til en sentation af de helt store... "DER RØMER" scorede!!!
ikke bare en inderside nej nej, en vrist mit gefuhl fra 43,70 meter vil jeg tro, over målmand og i kassen! speakeren talte om "tor des jahres", "goal of the season" og "årets mål" og det passer meget godt for han rammer aldrig bolden så godt igen alligevel.
7-2 blev det inden slutfløjt da "der kapitän" dansede i måneskin på baglinjen og da han smed den indover var "das Figo" klar til en klasch afslutning.

En god kamp og god underholdning, specielt "DER RØMER" mål var ligeså heldigt, som den person der vinder 21 mio. kr. i lotto denne aften (lørdag)
Alt var dog ikke lutter lagkage (positivt), da "DER RØMER" efter kampen skulle skynde sig ud af omklædningsrummet. Efterfølgende blev han set sammen med en person som bar logoet "OSLO will survive" på trøjen og dermed synes "DER RØMER" at være tabt for B 1950.

MOM: Daniel Carstensen


Rødekro - B1950 1 : 2 kampreferat af Steffan

Kampen lørdag eftermiddag i en solbeskinnet Rødekro dannede ramme om et topbrag med masser af hoch frekvens.
Allerede efter 1 minut og 34 sekunder kommer B 1950 bagud, men blot 12 minutter efter svarer B 1950 igen da Rene Bugslag med et halvt saksespark smækker den ind til Casse som pander den i rusen.

Og efter et par brændte friløbere og afslutninger kommer kampens afgørelse kort før pause. Et hovedstød bliver redet på stregen men med hånden. Dommeren tøvede ikke, elf meter und platzverweisung zu Rødekro.
Der elf meter könig (und kapitän Rene Johannsen) war kalt wie eis und damit 2-1 zu B 1950.

I 2.havleg viste det sig tydeligt at B 1950 har trænet trekant spillet og "klasch ball" da de kørte Rødekro rundt som det passede dem, stadigvæk med hoch frekvens.

På trods af flere store chancer blev det ved 2-1 og dermed 3 gode point i topkampen

MOM: Kenny Nickelmann

PS. Rygter vil vide at blandt de 25 tilskuere var en talentspejder på udkig efter en B 1950 spiller, det skulle være Brian Rømer der var udkig efter, fra den norske klub FC Oslo. Vi følger op på dette hvis der er hold i rygtet.